Ilyen ruhákba bújtatná gyermekét a Mango

Azt már áprilisban megírtuk, hogy a Mango több trükköt is bevet annak érdekében, hogy egyik legnagyobb riválisát, a Zarát lenyomja és minél több vevő kegyeit nyerje el. A 20%-os árcsökkentés csak a kezdet volt, azt is tervbe vette a spanyol cég, hogy gyerekeknek szánt kollekciót dobnak piacra. Ezt végül tettek követték és most már mi is láthatjuk, hogy mit álmodott meg a márka a legfiatalabb generációnak.

Július 18-án debütált a gyerekeknek szánt kollekció
Július 18-án debütált a gyerekeknek szánt kollekcióMango

A ruhákat és kiegészítőket a felnőtt részleghez hasonlóan kategorizálva találhatjuk meg a honlapon, a skála 3-12 éves korig terjed. Kíváncsiak voltunk, hogy vajon a lányoknak és fiúknak készült ruhák a "rendes" darabok kicsinyített másai lesznek, vagy teljesen új koncepcióval és ötletekkel áll elő a cég.

Kislányoknak

Először azt néztük meg, hogy mit kaphatunk abban az esetben, ha kislányunknak szeretnénk valamit vásárolni. A legtöbb ruha a klasszikus felnőtt darabok kicsinyített mása: a szezon slágercipőit ugyanúgy megtalálhatjuk a kollekcióban, mint a jól szabott bőrdzsekit vagy a farmermellényt. Sajnos egyelőre nálunk nem kaphatók és a honlapon sem tudunk - a felnőttel ellentétben - magyarországi szállítási címet megadni rendelés esetén. Az árakat fontról átváltva ruhákat már 6500, felsőket 1700. szoknyákat 2500, kabátokat pedig 7000 forinttól vadászhatunk.

A kissrácoknak

A H&M, Zara és C&A mellett nem is jut eszünkbe olyan fast fashion üzlet, ahol a fiatal legényeknek tudunk divatos holmikat vásárolni. Ebből a szempontból hiánypótló a Mango fiúrészlege, ami ugyanúgy néz ki, mint a férfi, csak pár mérettel kisebb verzióban. A mintás pólók, a farmerkabátok és a pufidzsekik itt is megtalálhatóak és a koptatott farmerért vagy a chino nadrágért sem kell a szomszédba menni. Az árak hasonlóak a kislány ruhákéhoz: a cipők 6500, a kabátok 7000 forintnál kezdődnek.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek