OFFLINE

Ilyen ruhákba bújtatná gyermekét a Mango

2013. július 24., szerda 08:45

Azt már áprilisban megírtuk, hogy a Mango több trükköt is bevet annak érdekében, hogy egyik legnagyobb riválisát, a Zarát lenyomja és minél több vevő kegyeit nyerje el. A 20%-os árcsökkentés csak a kezdet volt, azt is tervbe vette a spanyol cég, hogy gyerekeknek szánt kollekciót dobnak piacra. Ezt végül tettek követték és most már mi is láthatjuk, hogy mit álmodott meg a márka a legfiatalabb generációnak.

Július 18-án debütált a gyerekeknek szánt kollekció
Július 18-án debütált a gyerekeknek szánt kollekció
Fotó: Mango

A ruhákat és kiegészítőket a felnőtt részleghez hasonlóan kategorizálva találhatjuk meg a honlapon, a skála 3-12 éves korig terjed. Kíváncsiak voltunk, hogy vajon a lányoknak és fiúknak készült ruhák a "rendes" darabok kicsinyített másai lesznek, vagy teljesen új koncepcióval és ötletekkel áll elő a cég.

Kislányoknak

Először azt néztük meg, hogy mit kaphatunk abban az esetben, ha kislányunknak szeretnénk valamit vásárolni. A legtöbb ruha a klasszikus felnőtt darabok kicsinyített mása: a szezon slágercipőit ugyanúgy megtalálhatjuk a kollekcióban, mint a jól szabott bőrdzsekit vagy a farmermellényt. Sajnos egyelőre nálunk nem kaphatók és a honlapon sem tudunk - a felnőttel ellentétben - magyarországi szállítási címet megadni rendelés esetén. Az árakat fontról átváltva ruhákat már 6500, felsőket 1700. szoknyákat 2500, kabátokat pedig 7000 forinttól vadászhatunk.

A kissrácoknak

A H&M, Zara és C&A mellett nem is jut eszünkbe olyan fast fashion üzlet, ahol a fiatal legényeknek tudunk divatos holmikat vásárolni. Ebből a szempontból hiánypótló a Mango fiúrészlege, ami ugyanúgy néz ki, mint a férfi, csak pár mérettel kisebb verzióban. A mintás pólók, a farmerkabátok és a pufidzsekik itt is megtalálhatóak és a koptatott farmerért vagy a chino nadrágért sem kell a szomszédba menni. Az árak hasonlóak a kislány ruhákéhoz: a cipők 6500, a kabátok 7000 forintnál kezdődnek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta