OFFLINE

A melegítő vagy a kilógó melltartó a rosszabb?

2013. július 23., kedd 12:21

Július elején belehúztak a celebnők és egyre másra jelentek meg szörnyebbnél szörnyebb szettekben. Talán Jennifer Lopez nyúlt legjobban mellé kék tréningjével, amiben egy Hyde parkban tartott rendezvényen jelent meg, de Kesha fekete összeállítása és Rita Ora csillogó szürke kosztümje is elég rossz választásnak tűnik. A folytatásban megnézheti a rosszul öltözött celebnőket és megszavazhatja, ki nyúlt legjobban mellé július második hetében!

Ki a legrosszabbul öltözött?

 • 306
  Rita Ora
 • 281
  Kesha
 • 12
  Hayley Atwell
 • 246
  Jennifer Lopez
 • 87
  Sanya Richards-Ross
 • 347
  Bai Ling
 • 50
  Chrissy Teigen

Rita Ora szürke kosztümjével, napellenzőjével és hangsúlyos bizsujaival váltotta ki a Huffington Post szerzőinek nemtetszését, pedig legalább kedvesen mosolyog. A kaotikus összeállítás legnagyobb baja épp az, hogy túl sok stílust kever egyszerre, a bokanadrág pedig még előnytelen is.

Míg Ora simán csak hülyén néz ki Kesha olyan, mintha otthon hagyta volna nadrágját. A combfix közönséges, az áttetsző blúz alá kéne még valami a melltartón kívül, és úgy általában: mi ez az egész? A haj és a smink rendben van, de semmi más nem stimmel.

Hayley Atwell angol színésznő a Zombiháború premierjén villantott mellközt egy flitterekkel kirakott áttetsző tüllruhában még július 10-én. A Julien Macdonald ruha nem csak hogy túl sokat mutat, de túl komplikált is: ha már áttetsző, ne legyen flitteres, ha már flitteres, ne legyen színjátszó.

De Atwell legalább próbálkozott a költözéssel nem úgy, mint Jennifer Lopez, aki egyenesen 2002-be röpít minket vissza egy kék melegítővel. A tréningen parádézásra akkor sincs mentség, ha egy laza rendezvényre érkezett és ha a tréning Victoria's Secret márkájú és drágább, mint a többi résztvevő ruhája. Ez akkor is egy tréning. Ráadásul a Hyde parkban tartott bulin elég jó fellépők voltak.

Sanya Richards-Ross olimpiai bajnok atléta egy róla forgatott sorozattal keveredett a celebek közé, és nagyon élvezi a felhajtást: szívesen jár mindenféle buliba, vetítésre, rendezvényre. Legutóbb saját sorozatának kezdő vetítésén jelent meg New Yorkban egy túl harsány szettben, melyen rengeteget rontott a térdig érő gladiátorszandál. Hiába a sportos alkat, ez az összeállítás szörnyű. Ha ön szerint mégse Richards-Ross a legrosszabb, ne rá szavazzon, hanem mondjuk Bai Lingre.

Bai Ling színésznő ugyanis előszeretettel bújik borzasztó ízléstelen ruhákba, melyek kicsit hercegnősek, kicsit kurvásak, de leginkább teljesen értelmezhetetlenek. A Playboy villában július 15-én például egy sárga, térdig érő, levélszegéssel díszített ruhában jelent meg, melyből kilógott piros-fehér, flitteres melltartója.

Chrissy Teigent hagytuk a végére, aki a Huffington Post szerint mindenki közül a legrosszabb így július első felében: az amerikai modell egy vörös szőnyeges eseményre tett ki magáért. A sárga neki se áll jól, de igazán az ront a szetten, hogy Teigen fekete melltartója kilátszik az áttetsző sárga blúzon. Mással nála nincs nagy probléma, a fekete szandálhoz megy a sárga táska fekete szegélye, sőt, még a melltartó is, de igazából utóbbiról nem kéne tudnunk. Ön szerint Teigen a legstílustalanabb, vagy valaki más a hét celebnő közül? Szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta