OFFLINE

Mihalik Enikő szexi hippi a Free People lookbookjában

2013. július 22., hétfő 20:23 |

Egyik legsikeresebb magyar topmodellünknek szekere hál' Istennek még mindig nagyon jól megy: alig pár hete még a Los Angeles-i luxusmárka, a Juicy Couture egyik kampányában mosolygott ránk, most viszont a bohókás ruháiról elhíresült Free People júliusi lookbookjában pózol lehengerlő hippiként.

Freja Becha Erichsen után most a magyar topmodell, Mihalik Enikő a Free People legújabb arca: maxiszoknyában, virágos nadrágban, poncsóban és ékszerkavalkádban pózolt a luxus hippibolt legújabb reklámképeinek kedvéért. A kampányt elnézve a fotós Guy Arochnak sikerült a modell egy eddig talán ismeretlen oldalát is elkapnia: a békéscsabai szépség tejesen természetesen fest hóbortos tincseivel a mintás, lezser összeállításokban, az erdőben és faházikókban fotózott beállítások természetes színei pedig csak még nagyobbat dobnak a sorozat összhatásán.

Az Urban Outfitterst is markában tartó Free People cuccai egyébként elég széles árskálán mozognak: ruhákat húsz, pólókat tíz, rövidnadrágokat tizenöt, bakancsokat és csizmákat negyvenezer forintos induló áron lehet beszerezni a márka weboldalán. Ha ezt sokallja, teljesen megértjük, ettől függetlenül a fesztiválozó szettekhez még remek inspirációt adhatnak.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta