OFFLINE

Menő vagy ciki a fogsorból készült bizsu?

2013. július 22., hétfő 12:33

A Mr. Basic fantázianévre hallgató, valószínűleg unatkozó amerikai üzletember új magasságokba emelte a bizarr kiegészítők fogalmát: műfogsorból készített karkötőit és hajtűit veszik a netes piactéren, mint a cukrot, legtöbb vásárlója szerint egyenesen gyönyörűek és különlegesek az alkotásai. Ön felvenné a műfogsorból készült karkötőt vagy undorítónak tartja az egészet?

A rózsaszín és fényes kreációkat egyébként kézzel polírozzák ilyen csillogóra: a hajtűket már 40 dollárért (9 ezer forint) be lehet szerezni, ám a sokkal macerásabb eljárásokkal készülő karkötőkért bizony 185 dollárt (42 ezer forint) kell kipengetni. A vásárlók figyelmét előre felhívják a darabokon található esetleges tökéletlenségekre, aki pedig nem találja elég fehérnek a műfogakat, az a sajátjai után nyugodtan rájuk segíthet egy kis fogkrémmel.

Az egyelőre egyértelmű, hogy a gyomorforgató kreációk nagy sikert aratnak a neten: nem egy vásárló gyönyörűnek titulálta a megérkezett bizsukat, sokan pedig kifejezetten furcsaságuk miatt fektettek be egy-egy darabba. Az mindenesetre igaz, hogy nem Mr. Basic az első, aki rágóalkalmatosságainkból kiegészítőt gyártott: 2010-ben  Mariana Fantich  brit művész és Dominic Young egy cipő alját fedték be több, mint 1000 foggal, s mivel már azt is sokan radikálisnak tartották valószínű, hogy a karkötő esetében sem lesz visszafogottabb a reakció. Szavazzon: menő egy fogsor a kézen, vagy bizzar és kínos?

1516 szavazat 1199 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta