OFFLINE

Eltűntek a lábak a Vogue hasábjain

2013. július 22., hétfő 20:48

Sokszor feszített munkatempó, a főszerkesztők nyomása és a társadalmi elvárások–- ezek mind okai lehetnek annak, amikor a képszerkesztők és retusőrök olyan bakit vétenek, ami mindenki számára látható, ők viszont annyira elmerülnek a munkában, hogy nem veszik észre.

Így kerül a címlapokra néha eggyel több ujj vagy centikkel vékonyabb derék, mint amekkora a modellnek eredetileg volt. Még a legnagyobb szigorral elkészített lapoknál is előfordulnak ilyen hibák, a Vogue-nak például nemrég Claire Danes lábait sikerült eltüntetnie a belső divatanyagból. A rejtélyes fotó mellé gyűjtöttünk még párat az elmúlt időszak túlretusált címlapjaiból.

Igazi elismerés, amikor valaki színésznőként, énekesként vagy modellként egy neves magazin hasábjain vagy címlapján szerepelhet. Keserédes érzés törhet az alanyra viszont akkor, amikor szembesül a végeredménnyel. Mivel az utómunkálatokba az adott személy nem szólhat bele – és bele sem lát –, sokszor meglepő produktum kerülhet az újságosstandok polcaira. Így fordulhatott elő Claire Danes-szel, hogy a Vogue-ban megjelenő fotósorozatának ágyon (és pasin) fekvős képéről eltűnni látszanak a lábai. Pórul járt még Paris Hilton is, akinek a Vanity Fair borítóján jelent meg Barbie baba ihlette fotója és Anne Hathaway, akiről a GQ közölt hónaljnélküli képet. Galériánkban mutatunk mindent!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta