OFFLINE

Divatikonná válhatnak a plus-size modellek

2013. július 22., hétfő 11:25

Napjaink egyik legfelkapottabb plus-size modellje, a 23 éves Robyn Lawley jó úton halad a divatikonná válás felé vezető rögös úton. Ralph Lauren első plus-size modellje az elmúlt időszakban a legnevesebb divatmagazinok címlapjain kapott helyett, például a Vogue Australia, a Vogue Italia vagy a francia Elle borítóján – írja a people.com.

Nyílt titok a divatszakmában, hogy 12-es mérettel már szimplán nehéz, hanem egyszerűen lehetetlen felkerülni a kifutókra. Annak ellenére, hogy egyre több szerkesztő és tervező foglalkoztat teltebb modelleket szezonális anyagaihoz, a helyzet mégis nehezen mozdul el pozitív irányba.A H&M egyik katalógusában is helyet kapó, 14-es mérettel megáldott Lawley-ba azonban mégis bizalmat fektetett a Madison Plus Select nevű márka és egy fürdőruha kollekció tervezésére és promotálására kérte fel a modellt.

„Nem foglalkozom vele, hogy mit gondolnak az emberek. Szeretem a testemet, az alakomat. Hosszú utat tettem meg, hogy elfogadjam magam” – mondja a modell.

A 31350-43450 forint között kapható kollekció egyébként ahelyett, hogy érzékeny helyeket takaró, bő szabású tankinit és peplum fürdőruhát tartalmazna, tele van elegáns, hordható és ízléses darabokkal.

Úgy tűnik valami változás valóban van a levegőben, nem a Lawley által népszerűsített márka az egyetlen, mely a plus-size mérettel megáldott vásárlóinak kíván kedvezni. A kaliforniai Curvy Girl Lingerie névre keresztelt brand szintén az átlagos amerikai nők méretében kínálja szexi, kihívó fehérneműit. Az elérhető áron, 7350-13350 forint között kapható darabokat 14-22-es méretig lehet beszerezni a márka oldalán.

„Az élet túl rövid ahhoz, hogy csúnya fehérneműket hordjunk!” – nyilatkozta a fehérneműmárka tulajdonosa, Chrystal Bougon. Nézze meg a galériában, milyen strandruhákat képzel el a csinos modell és a szexi fehérneműkben utazó Curvy Girl Lingerie a 14-es méret feletti nőknek!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta