OFFLINE

Kanye West jellegtelen kollekcióval arat

2013. július 19., péntek 17:08

Úgy tűnik, Kanye West bármihez adja a nevét, az sikerre van ítélve: a múlt hónapban megjelent új albumát az egekig magasztalták még akkor is, ha pár héttel a debütálás után már a kutyát sem érdekelte a Yeezus. West azóta apa lett, de ami még ennél is érdekesebb, sikerült legújabb, tökéletesen haszontalan és középszerű kollekciójával is hatalmasat szakítania.

A rapper egy francia márkával, az A.P.C.-vel kollaborált egy férfiaknak tervezett kapszulakollekció erejéig, aminek 'különlegességét' maximum a ruhák belsejében fityegő piros 'A.P.C. KANYE' cédulák jelzik. West egyáltalán nem erőltette meg magát a tervezés közben, ennek ellenére a teljesen átlagos, fekete és fehér pólókból, kapucnis pulcsikból és két darab farmernadrágból álló kollekciót pár órán belül elkapkodták még a pofátlanul magas árak ellenére is.

A teljesen középszerű pamutpólókra 24 ezer, a pulcsikra 56 ezer, míg a gagyin koptatott farmernadrágokra 53 ezer forintért lehetett lecsapni az A.P.C. hivatalos weboldalán július 16-tól, ám a túlzott érdeklődés miatt az oldal szervere szinte azonnal felmondta a szolgálatot. Egyelőre csak előrendelni lehet, bár azt nem tudni, a második adag mikorra fog elkészülni. Westnek és az A.P.C.-nek egyébként két évébe tellett a teljes kollekció összehozása, amibe a francia vállalat kreatív igazgatójának, Jean Touitou-nak elmondása szerint szívüket-lelküket beletették.

Kanye 
West persze a legeladhatóbb darabba bújt a promózás érdekében. Kattintson a képre és nézze meg a nem túl fantáziadús kollekciót!

Az egy dolog, hogy West kellő tapasztalattal rendelkezik a tervezés területén – 2012-ben és 2013-ban a párizsi divathét alatt két kollekciót is magáénak tudhatott Anna Wintourral az első sorban –, az APC-vel lezsírozott ügylet mégsem tekinthető egy valamilyen szinten divattervezőnek titulált figura brillírozásának.

Volt értelme ezen 2 évig dolgozni?

  • 22
    Persze, szuper ruhák!
  • 72
    Naná, hisz megvették mindent, bár nem tudom miért.
  • 224
    Ezt a hülyeséget!

A végeredményt vizslatva még talán felháborító is valahol, hogy a tervezés és a projekt megvalósítása két teljes évet vett igénybe, hiszen ilyen középszerű ruhákat még a divathoz teljesen laikusok is simán összehoznak. A kollekció sikere aligha West tervezői képességeinek, mint inkább hírnevének köszönhető. Ha nem hiszi, nézzen körbe a galériában és döntse el maga, mennyire fogták meg West elképzelései.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta