OFFLINE

Íme a minden alkatra passzoló kollekció!

2013. július 18., csütörtök 07:25

A nemzetközileg elismert cseh stílustanácsadó, Michaela Jedinak legújabb, hét darabból álló piros színű kollekciójával véget vet a rosszul illeszkedő ruhák korának – legalábbis ezt ígéri. A 6-14 méretig (európai számozás szerint 34-től 42-esig) kapható, Anna, Amelia, Anya, Ariana, Arana, Alba és Ava fantázianévre keresztelt darabok között mindenféle testalkatú nő megtalálja a hozzá legjobban passzoló fazont.

A nyakkivágásukban és a szabásukban eltérő piros ruhák közül a homokóra fazonnál egyenes szabású szoknyával teszi előnyőssé az alakot a tervező. Az alma alkatra szabott darabok hasat elrejtő A-vonalat kaptak, a körtét vállban, a fordított háromszög alkatot redőzött szoknyával, a téglalap alkatot aszimmetrikus nyakkivágással variálta Jedinak – írja a dailymail.co.uk.

„Nagyra értékelem a testformák sokszínűségét. Azt hiszem, minden nőre létezik tökéletes ruha, kortól és testalkattól függetlenül" – mondja 595 fontos, 205 ezer forintos, 96%-ban olasz gyapjúból és rugalmas elasztánból készült ruháiról a tervező, akinek tökéletes sziluettet kölcsönző kollekcióját az áltata alapított brand, a Joy of Colour oldalán lehet megvásárolni. Nézze meg a galériában, milyen fazont érdemes keresnie az üzletekben teltkarcsú-, körte-, alma- vagy homokóra-alkatra!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta