Mintás szoknyában másolt Victoria Beckham

Ezen a hétvégén is szemezgettünk a hírességek fotói közül, hátha találunk olyan összeállítást, amit már láttunk - valaki máson. Minden szezonnak vannak olyan meghatározó ruhadarabjai vagy kiegészítői, ami több hírességnek is megtetszik, de természetesen nagyon sok múlik azon, hogy mivel veszik fel végül, ennek függvényében teljesen eltérő lehet az legtöbb esetben az összhatás is.

Eheti válogatásunk egyik főszereplője Victoria Beckham, akinek ugyanaz a szoknya tetszett meg a Carven kínálatából, amiben két héttel azelőtt Leila Bekhti jelent meg az egyik eseményen. De láthatunk még Angelina Jolie-pózban feszítő Jennifer Lopezt is és itthon kevésbé híres celebeket is.

Victoria Beckham vs. Leila Bekhti

A mintás szoknyát jobban viselte

A címadó hírességet a szezon nagy kedvencében, egy printelt Carven szoknyában kapták lencsevégre, ugyanolyanban, amiben korábban Leila Bekhtit is. A kreativitás most annyira nem volt csúcspontján, hiszen mindketten fehér inget vettek fel hozzá. Ez egy tipp is egyben hölgy olvasóinknak, ugyanis a fehér blúz minden esetben igazi mentőövként viselkedik, a kiegészítőktől függően irodába és akár egy pénteki barátnős iszogatáshoz is alkalmas.

Beckham kiegészítők közül csak egy, a paparazzikat távol tartó (vagy éppen vonzó) napszemüveget és barna magas sarkú cipőt viselt, karján pedig kislányát cipelte. Bekhti hangsúlyos ajkakat és sötétkék hasított bőr anyagból készült, piros talpú Louboutin lábbeliket választott az alkalomra.

Caroline Flack vs. Mollie King

A mintás kabát jobban tetszik

Flack és King kisasszonyoknak is ugyanaz a mintás kabátka tetszett meg, amit ugyan elsőre őszi ruhadarabnak gondoltunk volna, mégis mindkét nyári szettben megállja a helyét. Caroline Flack egy fehér, mostanság népszerű technikával mintásra lyukasztott ruhát választott hozzá, lábaira pedig bokacsizmát húzott. A Glastonbury fesztiválra igyekezve a legpraktikusabb módon egy válltáskát, óriás kalapot és napszemüveget választott szettjéhez.

Mollie Kingnek ezzel szemben fekete ruhához volt kedve. Cicás napszemüvege mellé még egy barna válltáskát választott, ez a képen nem látszik sajnos. Lábaira a táskával harmonizáló lábbeli, hegyes orrú magas sarkú cipő került.

Jennifer Lopez vs. Xu Jinglei

Kettőjük közül jobban tetszik

A két egzotikus szépség ugyanazt a decens ruhát választotta, de a styling teljesen másmilyenre sikerült. Jennifer Lopez feltűzte haját, így a felsőrész is hangsúlyossá vált. A kreáció amúgy kicsit hajaz a magyar celebek laméruháira, pedig biztosak vagyunk benne, hogy több hónapnyi fizetésünket kéne félretenni, ha szeretnénk hozzájutni egyhez. Lopez Angelina Jolie-s lábtartása látni engedte a fekete platform magas sarkúját.

Xu Jinglei inkább egy narancsszínű bársonycipellőt képzelt el a szetthez, haját pedig kiengedte. A természetes sminkhez nude körmöket és aranyozott karkötőt választott. A szoknya fényes hatásához tökéletesen passzoló, metálos szürke kézitáskát cipelt magával.

Oszd meg másokkal is!
Mustra