Hat termék, amitől kevésbé érezzük magunkat visszataszítónak

A Huffington Post összegyűjtött hat olyan nőknek szánt terméket, amelyek segítenek abban, hogy felülemelkedjünk azon, hogy mi is csak emberek vagyunk annak minden fizikai és fiziológiai vonzatával – vagyis mi is emésztünk, izzadunk, öregszünk, ami annyira uuuundorító.

1. A narancsbőr-elleni termékek

A narancsbőrről és az ellene kifejlesztett termékekről és módszerekről már többször is írtunk. Ugyan vannak, amelyek segíthetnek felvenni a harcot a jelenség ellen, de ha valóban a nők 98 százaléka ezzel küzd, akkor lehet, hogy nem is kellene emiatt stresszelni magunkat, úgyis minden guru azt hangsúlyozza, hogy csak akkor leszünk boldogok, ha elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk.

shutterstock 95785453

2.  Tevepata-gátló

15 dollárért, azaz kb. 3500 forintért miénk lehet az a betét, ami megakadályozza, hogy bevágjon a nadrág. Nem tudjuk, hogy a hírességek felfedezték-e már ezt a remek találmányt, mert talán ők szenvednek leginkább ettől a jelenségtől. Hogy a hétköznapi nők körében van-e kereslet, nem tudjuk. Ön bevállalná, vagy ez is egyike a felesleges és bizarr cuccoknak?

3. Festett fanszőrzet

Van, aki fazonírozva, van, aki csupaszon és van, aki dúsabban szereti. Na, de mi a helyzet a színekkel? Hát persze, hogy lehet már kapni olyan festékeket is, amelyeket arra a tájékra fejlesztettek ki, és persze teljesen biztonságosak. Ezt vagy elhisszük vagy nem, de lehet, hogy igény tényleg van rá, hiszen így nem derül ki olyan könnyen, hogy valójában nem vagyunk szőkék, vörösek, barnák vagy feketék. Az O, The Oprah Magazine szerzője eleinte úgy gondolta, ez is egy nagy baromság, de utána kipróbálta az egyik ilyen terméket, és rájött, hogy nem is annyira rossz, ő például sokkal jobban érezte magát így a bőrében.

4. Illatosított betétek és tamponok

A Huffington Post szerint annak, aki rendszeresen tisztálkodik és cserél, annak valójában nincs is szüksége illatosított termékekre. Sőt, lehet, hogy másnak sem, ugyanis ezek a betétel és tamponok irritációt és gyulladást okozhatnak. A gyilkos illatokról már mi is írtunk korábban, és úgy tűnik, vannak bizonyos természetes folyamatok, amelyekkel egyszerűen meg kell barátkoznunk. Ez persze nem egyenlő azzal, hogy széttárjuk a kezünket, a higiénia nagyon fontos, csak nem mindegy, hogy csináljuk.

5. Intimparfümök

Dr. Jennifer Wider szerint nagyon sok mindentől függ, hogy milyen „a szag”: nem mindegy, hogy mit eszünk, hogy mennyit mozgunk, hogyan szexelünk, és ha valamilyen fertőzéssel küzdünk, bizony azt is fel lehet ismerni, ez így van rendjén. Persze vannak, akik úgy vélik, a természetes szag (vagy illat, kinek hogy tetszik) is olyan dolog, amit szégyellni kell, el kell fedni valamivel, mondjuk egy megfelelő parfümmel. A gyártók biztosan nagyon ügyelnek arra, hogy mit is dobnak piacra, de a szakértők szerint így is veszélyes móka ez, mert akárcsak az illatosított betétek, tamponok, ezek is irritációhoz és fertőzésekhez vezethetnek, a szervezetünk ugyanis nem így lett kitalálva.

6. Poo-pourri

Melyik a legbizarrabb termék?

A nők ugyanúgy megemésztik az elfogyasztott táplálékot, mint a férfiak, de a mi végeredményünk természetesen rózsaillatú. Nem, persze, hogy nem igaz! Sebaj, akik mégis szeretnék ebbe a hitbe ringatni magukat vagy partnerüket, azoknak ajánljuk a Poo-pourri nevű díjnyertes terméket. „Egyesek szerint a boldog párkapcsolat titka a külön fürdőszoba. Persze ezek az emberek soha nem próbálták ki a Poo-pourri terméket. Ez az ízléses, sikkes és nagyon hatásos módja annak, hogy a mosdó illatosabb legyen távozásunkkor, mint amikor bejöttünk” – reklámozzák a csodát, amit persze nemcsak nőknek ajánlanak, van termékcsomag férfiaknak és gyerekeknek. Ciki vagy cuki?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek