OFFLINE

Fürdőruha lajhárfejjel: menő vagy ciki?

2013. július 12., péntek 19:27

Rosszul látja, nem lajhárfejeket nyomott fürdőruhájára az Asos.
Rosszul látja, nem lajhárfejeket nyomott fürdőruhájára az Asos.

Eddig úgy gondoltuk, hogy az idei fürdőruha-szezon legmenőbb darabjait már láttuk, hiszen az ausztrál divathéten bemutatott peplumos és virágmintás daraboktól hasra estünk és a Sao Paulo-i bemutatókon is tűntek fel izgalmas bikinik, mégis az Asos kollekciójában találtuk meg a nyár legviccesebb egyrészes fürdőruháját.

Első ránézésre nem egyértelmű, hogy milyen mintákkal operált idén a márka, de ha tüzetesebben szemügyre veszi, tisztán kirajzolódnak a lajhárfejek az elegánsan dekoltált a 64.49 dolláros, 14600 forintos fürdőruhán – írja a BuzzFeed. Csakhogy a fürdőruha hivatalosan virágmintás, itt közelebbről is megnézheti. Kár, mi napoznánk lajháros bikiniben, a virágot viszont már unjuk. És ön mit gondol, menő lenne lajhárfejes szettben napozni idén nyáron, vagy önnek túl bohém lenne egy ilyen minta a strandszezonra? Esetleg a lajhárfejnek tűnő virágokat is simán meg fogja rendelni? Szavazzon!

1494 szavazat 1647 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta