OFFLINE

Axente Vanessa az idei szezon egyik favoritja

2013. július 11., csütörtök 14:51

Egyre több magyar modell tűnik fel nemzetközi divatkampányokban. A mindössze 17 éves Axente Vanessát – aki a legtöbb neves divatház kifutóján is tarolt a párizsi haute couture héten – már háromszor is láthattuk a Prada futurisztikus hirdetéseiben. Idén az olasz márka kampánya után a Kate Moss-szal és Christy Turlingtonnal is dolgozó Calvin Klein 2013-14-es őszi/téli reklámjában tűnik fel Mert Alas és Marcus Piggott fekete-fehér képein.

De nem a Calvin Klein volt az egyetlen, aki fantáziát látott idén a természetes szépségben, a fiatal modellt kérte fel idén a Hugo by Hugo Boss is reklámarcának az őszi szezonban, melynek reklámképein Ian Sharp modellel pózol Daniel Jackson divatfotóin. Nézze meg az Attractive modelljének legújabb munkáit a galériában, ide kattintva pedig megnézheti Palvin Barbara őszi –téli Gas Jeans kampányfotózásáról készült backstage képeit.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta