OFFLINE

Kristen Stewart a hét legrosszabbul öltözött celebe

2013. július 10., szerda 21:13

A színésznő általában eléggé nehezen találja meg a megfelelő ruhákat, és amikor időnként rá is akadna egy-egy jobb darabra, amit tisztességesen tud hordani, akkor is van olyan merész és kísérletező, hogy legközelebb valami homlokegyenest különböző cuccban jelenjen meg. Kristen Stewart neve felbukkant 2012 legrosszabbul öltözött celebjeit soroló listánkon is - igaz csak mellékesen. Most sem okoz csalódást, ezúttal teljes kétségbeesésbe taszítja a divatblogokat és divatoldalakat. Ezért is fordulunk önhöz, hogy eldöntse, jól áll-e neki Zuhair Murad, libanoni divattervező ruhája vagy sem. A 2012-es őszi kollekció bemutatóján feltűnt ruhához eredetileg egy fekete zakó is tartozott, de ettől Stewart szemlátomást megszabadult.

Hogyan választot Stewart?

  • 1524
    Csapnivaló, mint mindig
  • 896
    Ritkán lehet ilyen csinosan látni

A Párizsi divathéten egyébként általában egészen kitett magáért a színésznő. Meg is dicsértük, hogy milyen csinos egérke lett belőle. Gyakran lehetett mosolyogni látni, végre rendesen ki is húzta magát, nem kellett persze teljesen lemondania a szokásos farmer-póló kombinációjáról sem, és itt próbálkozott meg a Zuhair Murad-darabbal is.

A ruhával kapcsolatban általában ki szokták egyébként emelni a bonyolult tervezést, a finom részleteket. Kérdés, hogy Kristen Stewarton mennyire áll jól egy ilyen összetettebb, trükkös ruha. Csak lötyög rajta, vagy tényleg nőként tudja viselni? Erre keressük a választ, szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta