OFFLINE

Könyv készült Karl Lagerfeld beszólásaiból

2013. július 8., hétfő 11:39

fs-karl-lagerfeld

Könyv készült a közismerten szókimondó tervező, Karl Lagerfeld aranyköpésieből. A Charles Ameline 80 illusztrációjával kiegészített, 160 oldalas olvasmányt a francia Flammarion kiadó dobja piacra szeptember 24-én – írja a graziadaily.co.uk.

A minden kétséget kizáróan szórakoztató olvasmányból természetesen nem hiányoznak azok a brutálisan őszinte gondolatok, melyeket Adele-nek, Pippa Middletonnak vagy Michelle Obamának címzett a tervező.

Az óráit is saját arcképével díszítő divatcsászár legjobb és legfelháborítóbb beszólásait, „karlizmusait” Jean-Christophe Napias, Patrick Mauriés és Sandrine Gulbenkian gyűjtötte csokorba a könyvhöz, mely The World According to Karl (A világ Karl szerint) címmel már 20.33 dollárért, 4400 forintért előrendelhető az amazon.com-on.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta