OFFLINE

Belefáradt a diétázásba? Ragassza le a hasát!

2013. július 7., vasárnap 10:01

Az ember azt hinné, fogyókúrás és alakformáló praktikákból nincs új a nap alatt, egy unatkozó brit anyuka viszont mégis forradalminak kikiáltott, bizarr innovációval állt elő: a diétába belefáradva inkább fogta magát, és leragasztotta hasát a laposabb hatás érdekében. Mielőtt a fejét csóválná, tájékoztatjuk, hogy az ötlet annyira bejött a gyártóknak, hogy úgy tűnik, a Spanx-hez hasonlóan szabadalmaztatni is fogják.

Karen Macauley 45 éves, két gyermekes anyuka a Bridget Jonesnak bevált, hasleszorító nadrágokon át az alakformáló bugyikig mindent kipróbált, saját bizarr ötlete mégis egy péntek esti kétségbeesett pillanatban jutott eszébe: állítása szerint bármit csinált vagy vett fel, a hasa csúnyán kitüremkedett, így mérgében megfogta a szigszalagot és leragasztotta a hasát. "Kinyitottam a szekrényt és a ragasztó volt az első dolog, amit megláttam. Először arra gondoltam, ez őrültség, mégis vágtam 3 nagy darabot belőle és leragasztottam a felesleget. Az egész tiszta kétségbeesésből született, mégis megérte, az önbizalmam egész este az egekben járt. Mikor levettem tudtam, hogy be kell dobnom az ötletet, mert igenis van benne valami: végre nőiesnek és csinosnak érezhetem magam, ez pedig már évek óta nem volt jellemző rám" – mondta Macauley a Daily Mailnek.

Akármilyen hihetetlen, a brit nő szokatlan ötletére máris akadtak támogatók, így a has-tapaszt lehet, hogy rövid időn belül már a sarki drogériában is be lehet majd szerezni. A procedúra egyébként annyiból áll, hogy a hason lévő felesleget lefele húzva kell leragasztani, hogy ne látszódjon ki a ruha alól. Az egyelőre kérdéses, férfiak fogják-e használni, tekintve a levétel fájdalmas mivoltát.

Ön leragasztaná a zsírját, hogy lapos hasa legyen?

  • 1089
    Igen, hogy ez eddig miért nem jutott eszembe!
  • 682
    Dehogyis, aberrált ötlet.
  • 1416
    Inkább menne kondizni!

Macauley büszke innovációjára, amit állítólag nem a biznisz érdekében eszelt ki, sőt, a hastapaszokból befolyt összeget testképzavarokkal küzdő társaira tervezi fordítani.

Ki tudja, lehet, hogy a brit nő ötlete is olyan szenzációs lesz, mint a Spanx térhódítása. Ön lát fantáziát a dologban és kipróbálná, vagy inkább marad a fájdalommentes alakformálóknál és a diétánál?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta