OFFLINE

Őrülten szexisre gyártották Nicole Kidmant

2013. július 6., szombat 08:24

Az Oscar-díjas színésznő lett a Jimmy Choo cipőmárka őszi-téli kollekciójának reklámarca. Kidman kisebb változtatásokon ment keresztül, a legfontosabb persze, hogy ezúttal vörös bubifrizurája lett. A képeket Mikael Jansson készítette, és Kidman elvileg az Alfred Hitchcock-filmek csábító hősnőjét idézi meg. "Nicole tökéletesen kapta el az őszi-téli kollekciónk hangulatát. A karaktere remekül megtestesíti a Jimmy Choo sokoldalú nőképét: erős, szexis és titokzatos csábító" – nyilatkozta Sandra Choi, a cég kreatív igazgatója. A fotók elvileg a magazinok augusztusi számában jelennek meg először.

Kidman állítólag nagyon élvezte, hogy eljátszhatta ennek az erős, határozott nőnek a szerepét, és sokat dicsérte a fotóst is. "Mikael nagyon ráérzett a dologra, tudta, mit gondolok és érzek, és képes volt a fényképezőjével mindezt lefordítani" – magyarázta a színésznő, aki szerepelt többek között Omega és Chanel reklámokban is. Készült a képek mellett promóvideó is, melyben Kidman roppant dögösen feláll, roppant dögösen megrázza a haját, az ajkát harapdálja, és persze nagyon vonzóan jár-kel.

Kidman persze gondos utómunka nélkül aligha viríthatna ilyen szexiesen a képeken. A kilencvenes évek közepén bukkant fel vonzó ikonként, amikor végre elhagyta a göndörhajú szomszédkislány imázsát. Aztán az évek során csúnya botoxkatasztrófák is megestek vele, valószínűleg az ajkát is feltöltette, többször mókásan szétvasaltatta az arcát, szóval akadtak problémák. Ezeken a képeken és a videón mindezek ellenére egyszerűen tökéletesen néz ki – bőven lehetett benne munka. Ez volt Sandra Choi első kampánya mióta egyedül intézi a cég kreatív igazgatását, nem lőtt mellé.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta