OFFLINE

Mihalik Enikő vidámabb, mint valaha

2013. július 6., szombat 12:48

Mihalik Enikő a múlt hónapban a világ egyik legnagyobb luxusáruháza, a Bergdorf Goodman őszi-téli katalógusában pózolt rövid fekete hajjal, ezúttal pedig a Los Angeles-i Juicy Couture júliusi lookbookjában látható a márka nyári ruháiban és kiegészítőivel – írja a fashionvertigo.com.

A 24 éves békéscsabai modell legújabb divatfotóinak érdekessége, hogy a tőle megszokott rezzenéstelen arc és dögös, erotikus pózok helyett egy vidám, felszabadult, flörtölős oldalát láthatjuk Nagi Sakai képein.

Ritkán fordul elő hasonló Mihalikkal, legutóbb az amerikai Harper's Bazaar War & Peace (Háború és Béke) című sorozatában volt látható ilyen széles mosollyal. Nézze meg a világ egyik vezető modelljét elérhető árú, átlagosan 18-27 ezer forintos fiatalos, színes, csíkos, pöttyös, utcai ruhákban a galériában!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta