Hol vásárolnak a hűtlen nők?

Azok a nők, akik megcsalják a barátaikat, férjeiket nemcsak, hogy többet költenek, amikor elindulnak shoppingolni, hanem meghatározott boltokba is járnak, mint például a Banana Republic, a J Crew és a Macy's – állítja legalábbis egy roppant tudományosnak tűnő kutatás, amit egy Ashleymadison.com nevű randioldal készített. A tilosban járkáló nők legkedveltebb helyei közé tartozik még az Ann Taylor és a nálunk is ismerős, svéd H&M. Az Ashleymadison.com egyébként azért is érdekelt, hogy ilyen hülyeségekkel foglalkozzon, mert mottójának is azt választotta, hogy: az élet rövid, legyen viszonyod valakivel. 19 millió felhasználójuk van.

A Daily Mail megjegyzi, hogy egyik üzlet sem számít kifejezetten drágának, és azt a következtetést vonja le ebből, hogy a pasijukat megcsaló nők nyilván azért költhetnek tehát többet, mert többet járnak vásárolni. Aztán nem állnak meg itt a következtetéseknél: a lazább, valamivel sportosabbnak számító ruhák miatt úgy látják, hogy ezek a nők vélhetően többet járnak konditerembe, hogy az alakjukon dolgozzanak. Ennek viszont rögtön ellentmond a hetedik helyre került Lane Bryant nevű cég, ami plus size-as ruhákat árul. Végül arra az őrülten bölcs megoldásra jutnak, hogy tényleg mindenféle nő megcsalhatja a pasiját.

shutterstock 101952877
Shutterstock

Hol vásárol legszívesebben?

Mivel nálunk ezek a márkák nincsenek jelen, ezért összeállítottunk egy másik listát. Ha mindenki lelkiismeretesen kattint, akkor legalább ennyire reprezentatív, komoly eredményt kaphatunk.

Mivel az alapkérdés is az, hogy hol vásárolnak a hűtlen nők, ezért most is csak azoknak kell kattintaniuk, akik megcsalták a jelenlegi párjukat. A számítógép előtt ülve nem kell szégyenkeznie, előfordul az ilyesmi. Válassza meg, hogy melyik a kedvenc helye!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek