Flitterek és cowboy csizmák a country-gálán

A héten tartották a legnívósabb country-díjátadónak számító CMT Awardsot Nashville-ben. Az egyik amerikai zenecsatorna által megszervezett esemény vörösszőnyegén felvonultatott ruhák természetesen fel sem vették a versenyt az Oscar vagy az Emmy díjátadókon látott couture darabokkal, azért így is megvillant egy-két ruhacsoda a hazánkban ismeretlen előadókon és hírességeken.

A négy díjra is jelölt Taylor Swift egy elegáns, kristályokkal kirakott Elie Saab ruhában érkezett a Bridgestone Arénaba, ahol a cowboy csizmák mellett jellemzően csillogó estélyikben és trendi, sejtelmesen kivágott szűk ruhákban jelentek meg a celebnők – írja a huffingtonpost.com.

Kisebb bakit a koktékruhához cowboy csizmát húzó Ali Dee énekesnőn kívül Carrie Underwood követett el, aki egy pasztellkék Georges Chakra rövidnadrágot és hozzá színben passzoló kabátot talált a legjobb választásnak az eseményre.

A legnagyobb meglepetést minden bizonnyal Nicole Kidman okozta, aki magához képest egy visszafogott, dekoltázs nélküli kis fekete ruhában és fehér cipőben kísérte el countryénekes pasiját, Keith Urbant a díjátadóra. Nézze meg a CMT Awards furcsa mosolyú vendégeit és sztárjait a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Mustra