OFFLINE

Így válasszon nyakláncot nyakkivágáshoz!

2013. május 6., hétfő 09:11

528422 437085936383732 1935063364 n

Az elmúlt egy-két szezonban megfigyelhető volt a kiegészítők hangsúlyozása a divatheteken, aminek köszönhetően a legtöbb üzletben már elérhető áron mi is beszerezhetjük a látványosabbnál-látványosabb hajpántokat, karkötőket, fülbevalókat és nyakláncokat.

Azonban nem mindegy, hogy milyen felsőrészhez milyen nyakláncot választunk, ugyanis egy V-nyakkivágású blúzhoz kiválasztott előnytelen nyaklánc az egész outfitünket tönkre vághatja. Az Inside Outstyle szerkesztői az általuk készített összeállításban profin szemléltetik a szóba vehető lehetőségeket, melyből megtudtuk, hogy garbóhoz inkább a hosszabb nyakláncok passzolnak, míg egy mélyen dekoltált felső gyöngysorral vagy nagyobb, több lépcsős nyaklánccal mutat igazán. Nézze meg, mit érdemes választania a tiltólistás csőtophoz, zakóhoz illetve ujjatlan, vagy aszimmetrikus felsőjéhez!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

HOMÁR Mici pórult járt a cipőrendeléssel, hogy neked ne kelljen

32 ezer forint, ennyibe fájt a soha meg nem érkező Hugo Boss cipő. Mutatjuk, mire figyelj, hogy te ne legyél a csalók prédája.

KETTŐS MÉRCE Puncipolitika: szülések a hálapénz fogságában

A hálapénz a hazai szülészet alfája és ómegája, rendezőelv, szelep és hatalomgyakorlás. Rendszer a rendszeren belül. Az ártatlan név dacára a legkevésbé sem hálából adjuk.

B1gasztro Fagyizzunk! De hol???

A poszt két fagyizót tesztelt, az olvasói hozzászólások között viszont még több jó ajánlatot találhatsz
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta