Menő vagy ciki: macskakaja és hasábkrumpli szagú kozmetikumok?

A klasszikusnak számító citrus- és francia parfüm illatú kozmetikumok kora egyes forgalmazók szerint leáldozóban van. Egy ideje a furcsa, hányingert keltő kölnivizek és testápolók vannak divatban, például a Pizza Hut frissen sült pizza illatát imitáló parfümje, vagy a J&D Foods 3000 forintos  bacon-illatú borotvakréme – írja a huffingtonpost.com.

Az étvágygerjesztőnek éppen nem mondható trend bizarrabbnál-bizarrabb szépségápolási termékek gyártása sarkallja a forgalmazókat. Az élelmiszer illatú kozmetikumokat ravasz módon elérhető áron kínálják a gyártók, egy hasábburgonya ízű ajakbalzsamért 700 forintot kérnek, de 1400-1600 forint között már paradicsomos parfümöt, tojáslikőr- vagy macskaeledel illatú szappant, illetve mogyorókrém ízű balzsamot is beszerezhetünk.

Ha ennél is perverzebbek lennénk, ahhoz mélyebbre kell nyúlnunk a zsebünkben, 5000-6000 forintot kell áldozni egy grillsütések emlékeit felelevenítő barbeque illatú parfümért, wasabis testápolóért vagy a kedvencünkért, a szerencsesütis szépségápolási termékekért. Önnek mi a véleménye a cégek illat bővítő projectjéről? Alig várja, hogy egész nap macskakaja illatot árasszon magából, vagy hű marad a francia parfümök világához?

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek