Még Lagerfeld sem szúrja ki a kamu Chanelt

Még a Chanel kreatív igazgatója, Karl Lagerfeld sem tud különbséget tenni egy eredeti és egy kamu Chanel tweed zakó között. A sasszemű és szókimondó tervező elismerte, hogy egy-két hamisítvány már annyira profi, hogy ő is képtelen kiszúrni a különbséget.

A 79 évesen is kirobbanó formában lévő tervező a Harper's Bazaarnak adott interjújában szólta el magát - véletlenül. Éppen a divatház 2013-as őszi kollekcióját vitatták meg a magazin riporterével, amikor szóba került, hogy a bemutatónak otthont adó Grand Palais-ban elviselhetetlenül hideg volt a show alatt. A magazin riportere elég átlátszó módon próbált bevágódni a divatcsászárnál, ugyanis az időjárást kihasználva gyorsan tweed zakójára terelte a témát, hogy az bizony Chanel.

Lagerfeld egy vállrándítással konstatálta a dolgot, csupán annyit fűzött hozzá, hogy "Igen, gondoltam...tényleg Chanelnek tűnik, de ki tudja, ma már annyi a hamisítvány..." A riporter persze kikérte magának a dolgot, azon viszont érdemes elgondolkodni, Lagerfeld vajon hogy érthette a dolgot: vagy a riportert akarta becsmérelni ezzel a kommentárral, vagy tényleg egy őszinte vallomásnak lehettünk szem és fültanúi, ami azért elég ritka a tervezőnél.

Lagerfeld, aki több, mint 30 éve a Chanel vezető tervezője, azt is hozzátette, hogy sosem ünnepel egyetlen bemutató után sem és a bemutatók őrületében nagyon hiányzik neki a macskája, Choupette.
Arra a kérdésre, hogy mivel töltené egy napját, ha láthatatlan lenne, a következőt válaszolta:
"Az embereknek régi vágyuk, hogy láthatatlanok legyenek, én mégsem akarok az lenni, hiszen megfigyelő vagyok. De ha mindenáron válaszolnom kell, akkor biztosan lopnék valamit!" – mondta a fura humoráról (is) híres tervező.

Ha gyönyörködni szeretn a luxusmárka páratlan, kézzel készült kreációiban, nézze meg az alább található 2012/2013-as párizsi bemutatók összefoglaló kisfilmjét, nem fog csalódni!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek