no

Újra divat a Pretty Woman ruha

Ahogy visszatértek a kifutókra a kilencvenes évek grunge és romantikus stílusú ruhái, úgy szivárogtak be az utcai divatba a kevésbé ízléses, lotyósabb darabok is. Ilyen például a Pretty Womanből ismert, fémkarikával összetartott darab, melyben Julia Roberts szedte fel Richard Gere-t az 1990-es filmben.

Le mernénk fogadni, hogy a film akkori stylistja és jelmeztervezője, Marilyn Vance álmában sem gondolta volna, hogy falatnyi, prostis ruhája újra divatba jön és 2013-as változatában pózol benne Emma Watson a GQ magazin címlapján.

Mit gondol a lotyós ruháról?

A legmenőbb online üzletek pedig napok alatt túladtak az oldal mindkét részét és a teljes hasat szabadon hagyó, kizárólag makulátlan alakra ajánlott miniruhából – írja a fashionista.com.

A Nasty Galnál, amikor 23.40 dollára, 5300 forintra vitték le az árát, percek alatt elkapkodták a ruhát, ennél valamivel drágábban, 37.41 dollárért, 8500 forintért dobta piacra a szellős ruhadarabot az Asos is, így van okunk az aggodalomra, a kurvás ruha akár még a nyári szezon legtrendibb darabjai közé is bekerülhet.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra