Új Victoria's Secret katalógus készült, Palvin Barbara nélkül

Már kezdtünk teljesen hozzászokni ahhoz, hogy Palvin Barbara minden egyes Victoria's Secret kampányban feltűnik, a legutóbbi bikinis-tengerpartos kiadásban viszont mégsem találkoztunk a márka új arcának pletykált modellel. Sebaj, a Victoria's Secret angyalai simán kárpótolnak bennünket.

A tavalyi év legjobb márkája a napokban jelentette meg harmadik bikinis katalógusát, a Summer of swimet, melyben a brand legnépszerűbb modellei, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio és Erin Heatherton pózolnak a kollekció legújabb darabjaiban.

A képeket természetesen homokos tengerparton lőtték, csak hogy még jobban vágyakozzunk az egyelőre végtelen messzeségben lévő napsütéses meleg után. A katalógust most valamiért a márka "fő angyalaira" bízták, Swanepoel magabiztosan birtokolja a képek közel 80%-át. Ha szereti a márka termékeit, vagy csak szeretne a szép nőkben gyönyörködni, akkor kattintson a képre, összeszedtük a számunkra legjobbnak ítélt fotókat. A bikinik ára egyébként 15 és 100 dollár (3500-35 ezer forint) között mozog, ha megtetszett valamelyik, és biztos a méretében, akár meg is rendelheti magának a Victoria's Secret hivatalos weboldalán.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek