Michelle Obama katasztrofálisan néz ki a Vogue címlapján

A múlt hónapban cikitáncot lejtő Michelle Obama másodszorra is Vogue címlaplány lett. Az amerikai divatlap áprilisi számában pózoló elnökfeleséget a világhírű fotós, Annie Leibovitz kapta lencsevégre egy, a First Lady saját gardróbjából származó kék színű, ujjatlan Reed Krakoff ruhában.

Michelle Obama a 2013-as címlapon
Michelle Obama a 2013-as címlaponVogue címlap

Michelle Obama 46. First Ladyként, Hillary Clinton 1998-as címlapja után a második címlapra kerülő  elnökfeleség az Egyesült Államokban – írja a vogue.com. A frufrus elnökfeleségnek nem az idei az első Vogue címlapja, 2009-ben egy magenta színű, szintén ujjatlan Jason Wu ruhában pózolt már divatlap elején.

„Ha kényelmes ruhákat hordok, könnyebben alakítok ki kapcsolatot az emberekkel" – mondta el trükkjeit a First Lady Jonathan Van Meternek, a Vogue riporterének.

Az új fotósorozat érdekessége, hogy a magazinban együtt szerepel férjével Michelle Obama, és együtt válaszolnak az interjúban feltett kérdésekre. „Nekünk a gyerekeink, a családunk a mindenünk” – mondja Obama elnök, akinek szavait felesége egészítette ki azzal, hogy családjuk középpontjában két lányuk, a 11éves Sasha és a 14 éves Malia áll.

Ilyen volt Michelle Obama 2009-ben
Ilyen volt Michelle Obama 2009-benVogue címlap

Milyen a címlap?

„Beszélgetéseink kilencven százaléka rólunk szól. Mit csinálnak a gyerekeink, ki milyen különórára jár, mikor lesz a legközelebbi születésnap” – mesél hétköznapinak számunkra egyáltalán nem mondató életéről, házasságáról, táplálkozási szokásairól és a Fehér Házról a 49 éves First Lady.

A címlap egyébként nem a legjobban sikerült, Michelle Obama agyonretusálva, torz állkapoccsal sandít ránk a túlszínezett fotóról. A mostani címlapkép még mindig egy fokkal jobb, mint a 2009-es, legalábbis szerintünk. A közös kép Obamával viszont jó lett, nem?

Barack Obama és felesége a Vogue-ban
Barack Obama és felesége a Vogue-ban
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek