OFFLINE

Michelle Obama katasztrofálisan néz ki a Vogue címlapján

2013. március 30., szombat 16:08

A múlt hónapban cikitáncot lejtő Michelle Obama másodszorra is Vogue címlaplány lett. Az amerikai divatlap áprilisi számában pózoló elnökfeleséget a világhírű fotós, Annie Leibovitz kapta lencsevégre egy, a First Lady saját gardróbjából származó kék színű, ujjatlan Reed Krakoff ruhában.

Michelle Obama a 2013-as címlapon
Michelle Obama a 2013-as címlapon
Fotó: Vogue címlap

Michelle Obama 46. First Ladyként, Hillary Clinton 1998-as címlapja után a második címlapra kerülő  elnökfeleség az Egyesült Államokban – írja a vogue.com. A frufrus elnökfeleségnek nem az idei az első Vogue címlapja, 2009-ben egy magenta színű, szintén ujjatlan Jason Wu ruhában pózolt már divatlap elején.

„Ha kényelmes ruhákat hordok, könnyebben alakítok ki kapcsolatot az emberekkel" – mondta el trükkjeit a First Lady Jonathan Van Meternek, a Vogue riporterének.

Az új fotósorozat érdekessége, hogy a magazinban együtt szerepel férjével Michelle Obama, és együtt válaszolnak az interjúban feltett kérdésekre. „Nekünk a gyerekeink, a családunk a mindenünk” – mondja Obama elnök, akinek szavait felesége egészítette ki azzal, hogy családjuk középpontjában két lányuk, a 11éves Sasha és a 14 éves Malia áll.

Milyen a címlap?

  • 569
    Borzalmas
  • 1722
    Nagyon szép
  • 1606
    Jobb, mint a 2009-es

„Beszélgetéseink kilencven százaléka rólunk szól. Mit csinálnak a gyerekeink, ki milyen különórára jár, mikor lesz a legközelebbi születésnap” – mesél hétköznapinak számunkra egyáltalán nem mondató életéről, házasságáról, táplálkozási szokásairól és a Fehér Házról a 49 éves First Lady.

A címlap egyébként nem a legjobban sikerült, Michelle Obama agyonretusálva, torz állkapoccsal sandít ránk a túlszínezett fotóról. A mostani címlapkép még mindig egy fokkal jobb, mint a 2009-es, legalábbis szerintünk. A közös kép Obamával viszont jó lett, nem?

Barack Obama és felesége a Vogue-ban
Barack Obama és felesége a Vogue-ban

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta