OFFLINE

Marilyn Manson lesz a Saint Laurent új kampányarca

2013. március 30., szombat 08:00

Bombaként robbant a hír pár órával ezelőtt, hogy a korábban Yves Saint Laurent néven futó, ma már Saint Laurent Paris név alatt működő márka új arcának a híres zenészt, Marilyn Mansont kérte fel.

A fotó Nicola Formichetti (a Mugler kreatív igazgatója és Lady Gaga stylistja) blogján látott napvilágot és a találgatások után biztossá vált: a Saint Laurent Mansonnal szeretne együtt dolgozni a következő kampányában.

YSL-MARILYN-MANSON
Fotó: Yves Saint Laurent

Nem tudjuk, hogy mi áll Hedi Slimane, a Saint Laurent kreatív igazgatójának döntésének hátterében, az viszont biztos, hogy ez az együttműködés átírja a márkáról eddig kialakult képet.

A vásárlók szeretnek azonosulni a divatházak kampányaiban látott modellekkel, ezért van, hogy azok a legtöbbször a gazdag vásárlók életkörülményeihez és szokásaihoz hasonló helyeken (tengerpartokon, nyaraláson) fotózzák a divatanyagaikat. Kérdés, hogy ki szeretne mondjuk Manson lenni, hiszen mindenképpen meg kell barátkoznunk a gondolattal, hogy Hedi Slimane ikonikus bőrkabátjában ő néz vissza majd ránk a közeljövőben.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta