OFFLINE

Ön járt már showroomban?

2013. március 29., péntek 15:06

Az elmúlt hetekben egymást érték a pop-up bolt és showroom megnyitók. Szórhattunk pénzünket hazai designer cuccokra a Hajós utcában található Pezsegő Bár galériáján és a Project Showroomban is.

Ön járt már showroomban?

  • 94
    Nem, de mindeki erről beszél
  • 46
    Persze, gyakran vásárolok is
  • 341
    Szerintem oda nem jár átlagember

A 4.Room is megrendezte első tavaszi hétvégéjét a Jurányi Inkubátorházban, ahol a a Lucky Sheperd showroom tervezője, gabo szerencses és a Zigibrand két friss kollekcióján és annak kiegészítőin kívül Ferencz Vanda díjazott ékszereire és a Cake & Co designsütiknek mondott házias édességeire is lecsaphattunk volna, ha akarunk.

A 4.ROOM pop-designer zsúr névre keresztelt eseményen bemutatott egymásra épülő, narancs, magenta, kék és szürke színekben pompázó kollekciók inkább az értékállóságban hívő divatrajongóknak kedveztek, ezeket a darabokat akár több szezonon keresztül is beépíthetjük ruhatárunkba.

A jól csengő, hangzatos szavak mögött nem nagyon láttuk meg az igazi tartalmat, de a szervezők szerint az ilyen jellegű megmozdulásokra egyre nagyobb az igény, így a többi a showroomhoz hasonlóan ők is havonta kívánnak jelentkezni hasonló programmal, legközelebb például a Százados úti művésztelepig kell elmennie annak a finnyás divatkövetőnek, aki átlagosan 15-20 ezer forintot költene magyar designerruhára. Nézze meg a galériában, mit találtunk a 4.Room kínálatában, vagy ha ennél kicsit vadabbra vágyik, kövesse a szórakoztatásban profi BölcsészBeautyt a Facebookon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta