Ön járt már showroomban?

Az elmúlt hetekben egymást érték a pop-up bolt és showroom megnyitók. Szórhattunk pénzünket hazai designer cuccokra a Hajós utcában található Pezsegő Bár galériáján és a Project Showroomban is.

Ön járt már showroomban?

A 4.Room is megrendezte első tavaszi hétvégéjét a Jurányi Inkubátorházban, ahol a a Lucky Sheperd showroom tervezője, gabo szerencses és a Zigibrand két friss kollekcióján és annak kiegészítőin kívül Ferencz Vanda díjazott ékszereire és a Cake & Co designsütiknek mondott házias édességeire is lecsaphattunk volna, ha akarunk.

A 4.ROOM pop-designer zsúr névre keresztelt eseményen bemutatott egymásra épülő, narancs, magenta, kék és szürke színekben pompázó kollekciók inkább az értékállóságban hívő divatrajongóknak kedveztek, ezeket a darabokat akár több szezonon keresztül is beépíthetjük ruhatárunkba.

A jól csengő, hangzatos szavak mögött nem nagyon láttuk meg az igazi tartalmat, de a szervezők szerint az ilyen jellegű megmozdulásokra egyre nagyobb az igény, így a többi a showroomhoz hasonlóan ők is havonta kívánnak jelentkezni hasonló programmal, legközelebb például a Százados úti művésztelepig kell elmennie annak a finnyás divatkövetőnek, aki átlagosan 15-20 ezer forintot költene magyar designerruhára. Nézze meg a galériában, mit találtunk a 4.Room kínálatában, vagy ha ennél kicsit vadabbra vágyik, kövesse a szórakoztatásban profi BölcsészBeautyt a Facebookon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek