OFFLINE

Katalin majdnem romba döntötte az Issát

2013. március 29., péntek 08:22

Biztos emlékeznek még Katalin eljegyzési ruhájára, és a tervezőre: egy akkor viszonylag ismeretlen márka, az Issa munkája volt az azóta is sokat másolt és újratervezett kék ruha. „Ez abszolút fellendítette a márkát globális szinten, de túl nagy volt a lökés. Annyira nagy lett a kereslet, hogy nem bírt vele a cég. Ha Kate Zara ruhát visel, a nagyvállalatnak van rá kerete, hogy kielégítse a hirtelen jött hatalmas keresletet. Az Issát akkoriban gyakornokok, tanulók vezették, és Daniella (Helayel, a márka alapítója és tervezője), nem volt kiforrott üzleti tervük” – mondta a Times-nak az Issa vezérigazgatója, Camilla Al Fayed.

A kék ruhának saját Wikipedia oldala is van, és már terhesruhaként is kapható, különböző színekben. A nagy kereslet ellenére az Issa egyáltalán nem dőlt be, sőt, most nyitnak üzletet Japánban, tehát le tudták küzdeni a kezdeti problémákat. A profi üzletasszonynak ismert Al Fayed is azóta csatlakozott a márkához, 2011 júliusában. Camilla Al Fayed neve egyébként onnan lehet ismerős, hogy ő a Harrod’s tulajdonosa, Mohamed Al Fayed lánya, és Diana szerelmének, Dodi Fayednek a testvére. Camilla 51%-os részesedést vásárolt az Issában, a tervezőé a maradék 49, de továbbra is Daniella Helayelnek van csak beleszólása a munka kreatív részébe.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta