OFFLINE

Yoko Ono szivárványszínűre sminkelné a férfiakat

2013. március 26., kedd 08:46

Yoko Ono bizarr húzásain lassan már meg sem lepődünk. Alig telt el 3 hónap, hogy seggvillantós kollekcióval terrorizálta a férfiakat, újabban sminktippeket osztogat nekik. Igen, pasiknak.

Ono persze az egész pasi-smink dolgot a lehető legművészibb körítésben igyekszik kivitelezni: egy versekkel megfűszerezett, poétikus kisfilmben mutatja be legújabb elképzeléseit a nappali és esti sminkekről, úgyhogy akik már büszkélkednek valamivel az előző kollekcióból, most még jobban megspékelhetik a már egyébként is hajmeresztő darabokat.

Lennon özvegyének elképzelései sokkal koncepcionálisabbak annál, mintsem hogy  "vidd fel az alapozót, tegyél fel egy kis pirosítót" szintű pontokban foglalja össze tippjeit. A nappali sminket a szivárványok ihlették: "szivárvány telefon, szivárvány banán, alma, körte" és még sorolhatnánk, majd feltűnik egy tényleg a szivárvány színeiben pompázó modell arca.

Az esti sminket az alkonyat vámpírjaira jellemző ragyogás ihlette, Ono jelmondata szerint ugyanis minden, ami csillog, ragyogást fog csempészni az életünkbe. "Ragyogó padló, telefon, kalapok" – szól igen bölcsen a vers is. Ezek után feltűnik egy modell, akinek először csak a mellkasa, majd az egész haja elkezd csillogni és szikrázni az Empire State Buildinggel a háttérben. Nem igazán értjük, itt mi volt a koncepció lényege, arról már nem is beszélve, hogy még a ragyogás imitálása is botrányosan gagyira sikeredett, dehát ki tudja, lehet pont ez a siker titka.

A harmadik, a hajnali smink hangulatát illusztráló versike az egyéjszakás kaland másnap reggelét, illetve hajnalát írja le " A hajánál fogva cibáld ki őt a lakásból, töröld ki a számítógépedből és a memóriádból is" – biztatja Ono a nőket, amit mi nem tudunk hova tenni. A videót főleg animációs grafikákból építették fel, az aláfestő zenét pedig a Renaissance Woman biztosította. Az Opening Ceremony, ami Yoko Ono bizarr ruhakollekciójáért is felelős, arra ösztökéli most az erősebb nemet, hogy ugorjanak le a közeli drogériába, és a szivárványokat és csillogó krémeket felhalmozva készítsék el maguknak a "tökéletes" arcot a videó útmutatásai alapján.

Sminkeljék magukat a férfiak?

  • 79
    Igen, de mindenképpen szivárványszínűre!
  • 27
    A csillogós a legjobb!
  • 297
    Mi van?!

Azt egyelőre se a szivárványszínűnél, se a csillogósnál nem értjük, pontosan hogyan kell elkészíteni – hiszen a videó a lényeget pont elhallgatja –, de farsangra legalább jó tippek lehetnek, ha éppen kifogytunk az ötletekből.

Ono sminkes szárnypróbálgatása valószínűleg még a seggvillantós kollekciónál is nagyobb bukás lesz, kivéve, ha a férfiak tényleg megfogadják a tanácsait, amit mi azért kötve hiszünk. Ön mit gondol? Lát Ono ötletében fantáziát vagy csak túl sok a szabadideje?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta