OFFLINE

Vivienne Westwood beszólt Michelle Obamának

2013. március 26., kedd 18:22

Karl Lagerfeld után, úgy tűnik az angol tervezőnő, Vivienne Westwood sem tud lakatot tenni a szájára, ha Michelle Obamáról van szó. A First Ladynek nincs szerencséje az utóbbi időben, ugyanis a legnagyobb tervezőket haragította magára. A kérdés már csak az, mivel?

Legutóbb Lagerfeld kritizálta a First Lady új frizuráját, most pedig a szintén szókimondó Vivienne Westwood ment szembe az amerikaiak közkedvelt divatikonjával, akinek stílusát egyenesen félelmetesnek nevezte – írja a vogue.co.uk.

"Inkább ne is beszéljünk Michelle Obamáról, egyenesen félelmetes, ahogyan öltözködik. Nagyon bájos nőnek tűnik de lövése nincs róla, mi áll jól neki" – foglalta össze bő két mondatban a véleményét a brit tervezőnő, aki egyébként honfitársainak és saját hercegnéjének, Katalinnak beszólt már korábban.

Westwood finnyás stílusának, úgy tűnik eddig csak egyetlen First Lady tudott megfelelni:
"Jackie Kennedy teljesen más kaliberű egyéniség volt. Őt csak még fantasztikusabbá varázsolták a ruhák és a divat pontosan erről szól: hogy segítsen megspékelni az egyéniséget nem pedig arról, hogy valakit még konzervatívabbnak állítson be."


Westwoodnak úgy tűnik mostanában nagyon elege van az amerikaiakból, mivel Michelle Obamán kívül még az amerikai divatmagazinok szerkesztőit is elküldte a fenébe. "Azt hiszik, ők a legerőteljesebb, legmeghatározóbb valakik ebben a szakmában, szerintem viszont fabatkát sem érnek. Elegem van az amerikai újságírókból, akik ha meghallják azt, hogy punk, máris engem vesznek elő. Hát én most elmondtam az igazságot még akkor is, ha nem kellett volna" – fakadt ki Westwood, akinek sorait olvasva önkénytelenül is Anna Wintour jutott eszünkbe.

Vajon tényleg rá gondolt? És mit szólhat az egészhez Michelle Obama, aki az utóbbi időben a tervezők közkedvelt céltáblájává vált?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta