Vivienne Westwood beszólt Michelle Obamának

Karl Lagerfeld után, úgy tűnik az angol tervezőnő, Vivienne Westwood sem tud lakatot tenni a szájára, ha Michelle Obamáról van szó. A First Ladynek nincs szerencséje az utóbbi időben, ugyanis a legnagyobb tervezőket haragította magára. A kérdés már csak az, mivel?

Legutóbb Lagerfeld kritizálta a First Lady új frizuráját, most pedig a szintén szókimondó Vivienne Westwood ment szembe az amerikaiak közkedvelt divatikonjával, akinek stílusát egyenesen félelmetesnek nevezte – írja a vogue.co.uk.

"Inkább ne is beszéljünk Michelle Obamáról, egyenesen félelmetes, ahogyan öltözködik. Nagyon bájos nőnek tűnik de lövése nincs róla, mi áll jól neki" – foglalta össze bő két mondatban a véleményét a brit tervezőnő, aki egyébként honfitársainak és saját hercegnéjének, Katalinnak beszólt már korábban.

159735145
Joe Raedle / Europress / Getty

Westwood finnyás stílusának, úgy tűnik eddig csak egyetlen First Lady tudott megfelelni:
"Jackie Kennedy teljesen más kaliberű egyéniség volt. Őt csak még fantasztikusabbá varázsolták a ruhák és a divat pontosan erről szól: hogy segítsen megspékelni az egyéniséget nem pedig arról, hogy valakit még konzervatívabbnak állítson be."


Westwoodnak úgy tűnik mostanában nagyon elege van az amerikaiakból, mivel Michelle Obamán kívül még az amerikai divatmagazinok szerkesztőit is elküldte a fenébe. "Azt hiszik, ők a legerőteljesebb, legmeghatározóbb valakik ebben a szakmában, szerintem viszont fabatkát sem érnek. Elegem van az amerikai újságírókból, akik ha meghallják azt, hogy punk, máris engem vesznek elő. Hát én most elmondtam az igazságot még akkor is, ha nem kellett volna" – fakadt ki Westwood, akinek sorait olvasva önkénytelenül is Anna Wintour jutott eszünkbe.

Vajon tényleg rá gondolt? És mit szólhat az egészhez Michelle Obama, aki az utóbbi időben a tervezők közkedvelt céltáblájává vált?

157365932
Brendan Hoffman / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek