OFFLINE

Katalin hercegné Kim Kardashiannel küzd a legjobban öltözött címért

2013. március 25., hétfő 06:57

Eheti kinek állt jobban cikkünkben Katalin hercegné az egyik főszereplő, aki előző héten egy hivatalos kiruccanáson viselt fehér galléros, visszafogott ruhácskát, amilyenhez megszólalásig hasonlót már láttunk húgán, Pippa Middletonon 2011-ben.

Zoe Saldana és Kirsten Dunst színésznők a Dolce & Gabbana új kollekcióját hirdetik tavaly szeptember óta, de ők is csinosak. A poszt rémalakjai Fergie és Kim Kardashian, akik hiába válaszottak csúcsmárkát, nem sikerült a szettjük. Közülük is kiválaszthatja, melyikükön jobb a Givenchy, de most először arra is szavazhat, hogy egyikükön se. A folytatásban minden kiderül, nézze meg a galériát és voksoljon!

Katalin hercegné és Pippa Middleton apácaként pózol

Kinek állt jobban?

 • 2164
  Katalin hercegnének
 • 1740
  Pippa Middletonnak

Katalin hercegné rendszeresen hordja anyja és húga ruháit is, most utóbbitól irigyelt el egy szűzies, galléros darabot. A hercegné egy Buckinghamshire-i gyermekjóléti intézményben tett látogatást a fekete, térd fölött végződő, fehér galléros ruhában, ami csak annyiban különbözött a Pippa Middleton által 2011 decemberében viselt darabtól, hogy ujjai rövidebbre voltak vágva.

A szett többi része meglepően hasonlított arra, amit Pippa másfél évvel ezelőtt összeállított munkahelyére: vastag fekete harisnya, fekete körömcipő, de Katalinnak természetesen nem kellett laptopot és megtömött táskát cipelnie az eseményre. Ön szerint kin áll jobban a kicsit apácás szett? Az állapotos hercegnén, vagy dolgozó húgán?

x0

Kirsten Dunst és Zoe Saldana Dolce & Gabbanában mosolyog

Kinek állt jobban?

 • 1219
  Kirsten Dunstnak
 • 2085
  Zoe Saldanának

A Dolce & Gabbana 2013 nyarára tervezett, csíkos, retro ruhái legalább akkora sikert fognak aratni a celebnők körében, mint a Louis Vuitton rajtzászlós darabjai – írja a graziadaily.co.uk. Ennek megfelelően a nyári ruhák már most megjelentek a színésznők ruhatárában, Kirsten Dunst a Good Morning America felvételére igyekezett még 2012. szeptember 5-én egy fekete-fehér darabban, Zoe Saldana pedig 2013 februárjában vett részt egy hasonló, zöld csíkos ruhában az Independent Spirit Awards-on.

Saldana annyira jól érezte magát a függőleges és vízszintes csíkozású ruhában, hogy futott is benne egy kört mezítláb, a független szellem (independent spirit) jegyében, de Dunst is hasonlóan laza volt a tévéfelvételen. Cicás napszemüvegben, egyszerű fekete körömcipőben, derekán sárga övvel integetett a New York-i stúdió előtt összegyűlt rajongóknak. Önnek ki tetszik jobban? Dunst napszemüvegben, fekete cipőben, vagy Saldana a kicsit hosszabb ujjú, fehér cipővel párosított ruhában?

x1

Kim Kardashian és Fergie csiricsáré Givenchyban takarja terhességét

Kinek állt jobban?

 • 1374
  Kim Kardashiannak
 • 277
  Fergie-nek
 • 1718
  Egyiküknek sem

Kim Kardashian és Fergie kettőse a héten a legdurvább: mi nem tudnánk egyikükre se szavazni, mert hiába márkás a rajtuk lévő lebernyeg, mindkettejükön borzalmasan áll. Szerintünk. Önök lehet, hogy máshogy fognak szavazni.

Kardashian a 2012 júniusában bemutatott Givenchy Resort kollekciós ruhát idén február 27-én vette fel, hogy anyjával és testvérével házat nézzenek valahol Amerika szebbik felén. A Kardashianon látható, ultra-csiricsáré ruha egyébként 1563 fontba, azaz 562 ezer forintba kerül, és a celebnő szerint remekül takartja terebélyesre nőtt terheshasát. "Givenchy ruha és Valentino kabát van rajtam. A maxiruhák naggggyon jól jönnek mostanság! Lol!” – írta Kardashian Twitteren. Szerintünk pedig lehet, hogy a domborodó hasat optikailag takarja a ruha, de a csípőt csak tovább szélesíti, úgyhogy nem volt jó választás.

Ahogy a szintén állapotos Fergie bő Givenchy Resort felsője sem volt az, amiben március 19-én Los Angelesben landolt. A bő selyemnadrág, kerek lencsés napszemüveg, és szakadt bőrtáska biztos szintén mind designerdarab, de attól az összhatás még borzasztóan igénytelen. A hatást csak fokozza az amúgy divatos fedora-kalap és a hosszú kardigán. Ha önnek sem tetszik egyik Givency-t viselő celebnő se, akkor most szavazhat arra is, hogy senkinek nem állt jól a ruha!

x2

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.

YDEA „Olyan boltot csináltunk, ami nekünk hiányzott”

Nemrég nyitott meg a Fehér Hajó utcában a Hababa Designer Store és Galéria, ami egy újszerű koncepcióval követel helyet magának a hazai divatszcénában és az üzletek soraiban. Vetlényi Lilivel, az egyik alapító-tulajdonossal az előkészületekről, fenntarthatóságról, a vásárlók motivációiról és intuícióról beszélgettem.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta