OFFLINE

Katalin hercegné Kim Kardashiannel küzd a legjobban öltözött címért

2013. március 25., hétfő 06:57

Eheti kinek állt jobban cikkünkben Katalin hercegné az egyik főszereplő, aki előző héten egy hivatalos kiruccanáson viselt fehér galléros, visszafogott ruhácskát, amilyenhez megszólalásig hasonlót már láttunk húgán, Pippa Middletonon 2011-ben.

Zoe Saldana és Kirsten Dunst színésznők a Dolce & Gabbana új kollekcióját hirdetik tavaly szeptember óta, de ők is csinosak. A poszt rémalakjai Fergie és Kim Kardashian, akik hiába válaszottak csúcsmárkát, nem sikerült a szettjük. Közülük is kiválaszthatja, melyikükön jobb a Givenchy, de most először arra is szavazhat, hogy egyikükön se. A folytatásban minden kiderül, nézze meg a galériát és voksoljon!

Katalin hercegné és Pippa Middleton apácaként pózol

Kinek állt jobban?

 • 2164
  Katalin hercegnének
 • 1740
  Pippa Middletonnak

Katalin hercegné rendszeresen hordja anyja és húga ruháit is, most utóbbitól irigyelt el egy szűzies, galléros darabot. A hercegné egy Buckinghamshire-i gyermekjóléti intézményben tett látogatást a fekete, térd fölött végződő, fehér galléros ruhában, ami csak annyiban különbözött a Pippa Middleton által 2011 decemberében viselt darabtól, hogy ujjai rövidebbre voltak vágva.

A szett többi része meglepően hasonlított arra, amit Pippa másfél évvel ezelőtt összeállított munkahelyére: vastag fekete harisnya, fekete körömcipő, de Katalinnak természetesen nem kellett laptopot és megtömött táskát cipelnie az eseményre. Ön szerint kin áll jobban a kicsit apácás szett? Az állapotos hercegnén, vagy dolgozó húgán?

x0

Kirsten Dunst és Zoe Saldana Dolce & Gabbanában mosolyog

Kinek állt jobban?

 • 1219
  Kirsten Dunstnak
 • 2085
  Zoe Saldanának

A Dolce & Gabbana 2013 nyarára tervezett, csíkos, retro ruhái legalább akkora sikert fognak aratni a celebnők körében, mint a Louis Vuitton rajtzászlós darabjai – írja a graziadaily.co.uk. Ennek megfelelően a nyári ruhák már most megjelentek a színésznők ruhatárában, Kirsten Dunst a Good Morning America felvételére igyekezett még 2012. szeptember 5-én egy fekete-fehér darabban, Zoe Saldana pedig 2013 februárjában vett részt egy hasonló, zöld csíkos ruhában az Independent Spirit Awards-on.

Saldana annyira jól érezte magát a függőleges és vízszintes csíkozású ruhában, hogy futott is benne egy kört mezítláb, a független szellem (independent spirit) jegyében, de Dunst is hasonlóan laza volt a tévéfelvételen. Cicás napszemüvegben, egyszerű fekete körömcipőben, derekán sárga övvel integetett a New York-i stúdió előtt összegyűlt rajongóknak. Önnek ki tetszik jobban? Dunst napszemüvegben, fekete cipőben, vagy Saldana a kicsit hosszabb ujjú, fehér cipővel párosított ruhában?

x1

Kim Kardashian és Fergie csiricsáré Givenchyban takarja terhességét

Kinek állt jobban?

 • 1374
  Kim Kardashiannak
 • 277
  Fergie-nek
 • 1718
  Egyiküknek sem

Kim Kardashian és Fergie kettőse a héten a legdurvább: mi nem tudnánk egyikükre se szavazni, mert hiába márkás a rajtuk lévő lebernyeg, mindkettejükön borzalmasan áll. Szerintünk. Önök lehet, hogy máshogy fognak szavazni.

Kardashian a 2012 júniusában bemutatott Givenchy Resort kollekciós ruhát idén február 27-én vette fel, hogy anyjával és testvérével házat nézzenek valahol Amerika szebbik felén. A Kardashianon látható, ultra-csiricsáré ruha egyébként 1563 fontba, azaz 562 ezer forintba kerül, és a celebnő szerint remekül takartja terebélyesre nőtt terheshasát. "Givenchy ruha és Valentino kabát van rajtam. A maxiruhák naggggyon jól jönnek mostanság! Lol!” – írta Kardashian Twitteren. Szerintünk pedig lehet, hogy a domborodó hasat optikailag takarja a ruha, de a csípőt csak tovább szélesíti, úgyhogy nem volt jó választás.

Ahogy a szintén állapotos Fergie bő Givenchy Resort felsője sem volt az, amiben március 19-én Los Angelesben landolt. A bő selyemnadrág, kerek lencsés napszemüveg, és szakadt bőrtáska biztos szintén mind designerdarab, de attól az összhatás még borzasztóan igénytelen. A hatást csak fokozza az amúgy divatos fedora-kalap és a hosszú kardigán. Ha önnek sem tetszik egyik Givency-t viselő celebnő se, akkor most szavazhat arra is, hogy senkinek nem állt jól a ruha!

x2

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta