no

Magyar srác a 40 legstílusosabb street fashionisto között

A divatvilág legfontosabb szereplői évente kétszer találkoznak a divat fővárosaiban, ilyenkor egyszerre láthatjuk az utcán a magazinok főszerkesztőit, tervezőket, híres modelleket és a szintén nem kevés befolyással bíró bloggereket.

A street style fotósok egész évben járják az utcákat a megfelelő alany után kutatva, ezalatt az egy hónap alatt viszont sokszor annyi fotóznivaló akad, hogy hetekig vagy akár hónapokig is töltögethetik a weboldalukra az ötletetesebbnél ötletesebb összeállításokat. Ezekből a fotókból szemezgetett és próbált meg egy listát összeállítani most a Refinery29 weboldal.

Hubert Csaba, azaz Chaby a Londoni Divathéten
Hubert Csaba, azaz Chaby a Londoni DivathétenSmizeDivat

Volt már rá példa, hogy egy-egy bejegyzésünkhöz az utcai divatot hívtuk segítségül, gondoljunk csak arra, ahol a tavaszi férficipő-trendeket veséztük ki. Viszont ez alkalommal a fotók között böngészve ismerős arcra is bukkantunk: a Magyarországon élő Chaby évek óta vezeti blogját, ami SmizeDivat névre hallgat.

"A Londoni Divathéten négy napot töltöttem el, egy loftszerű apartmanban szálltunk meg barátnőmmel, Judittal. A Refinery29 oldalra felkerült outfitet az első napon viseltem, igen népszerű volt a fotósok körében, szokatlan volt eleinte, hogy annyiszor megállítanak. A rólam készült képekbe belefutottam már az Instagramon is és a PinkChocolateBreak weboldal is bemutatta az egyiket. Ami még eleinte furcsa volt, hogy ha megjelent egy híresség az utcán, például egy felkapott modell, Cara Delevingne, akkor minden fotós odarohant és próbálta a legjobb szögből lefotózni. A kedvenc bemutatóm a KTZ márka show-ja volt, közel áll hozzám a stílus, amit képviselnek" –  mondta a Díványnak Chaby.

A galériát böngészve biztos lesznek olyan összeállítások, amelyek nem tetszenek önnek – talán pont Chaby szettje is ilyen –, de gondoljon arra, hogy a divat arról szól, hogy kifejezzük önmagunkat. Ha Ön nem viselne világoskék zakót, attól más miért ne tehetné? Amíg a jóízlés határán belül maradunk, és nem látszanak ki olyan testrészek, amelyeknek nem szabadna, bármit megtehetünk. Lehet, hogy másnak pont az a két számmal nagyobb szürke zakó vagy melegítőnadrág nem tetszik, amit Ön visel.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra