OFFLINE

Hatalmas fukszok a Lanvintól: menő vagy ciki?

2013. március 22., péntek 09:08

A 2013-as őszi/téli kollekciókat bemutató divathetet sem úsztuk meg szokatlan dolgok nélkül, Alexander Wang kötött szkafanderétől a Dolce & Gabbana királyi koronáin át a Saint Laurent új múzsájáig jó párszor meglepődtünk a látottakon. A Párizsi Divathéten mutatta be javarészt krepp és bársony anyagból készült kollekcióját a Lanvin is, melynek kreatív tervezője, Alber Elbaz tökéletesen egyszerű ruhakölteményeit és koktélruháit hatalmas fukszokkal képzeli el a következő szezonban.

A minimalizmust a maximalizmussal összehozó designer érdekes, modern kollekciójánál egyértelműen a kiegészítőkre helyezte a hangsúlyt. Saját üzenetét ezúttal nem a ruhákra applikálta, hanem a nyakláncokra, gyűrűkre tette érzelmeket kifejező szavait – írja a vogue.com.

Így olyan, mindenki számára jól ismert szavak vonultak végig a kifutón, mint boldogság, csók, egészség, szerelem, segítség vagy menőség. Ön mit gondol a kilencvenes évek hip-hop videóklipjeiből ismerős hatalmas ékszerekről? Menőnek találja a helyenként gyöngyökkel kirakott kiegészítőket, vagy ön szerint inkább ciki ilyen egyszerű, szájbarágós szavakkal népszerűsíteni egy luxuskollekciót? Esetleg az újra divatba hozott tréningruhával simán eltudja képzelni ezeket az ékszereket?

1428 szavazat 1299 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta