OFFLINE

Combközépi zsírfagyasztás az új divat

2013. március 22., péntek 13:22

Már most az elkövetkezendő évek egyik legnyugtalanítóbb trendjeként tartják számon a combközépi zsíreltüntetést, amire úgy tűnik, a fehérneműmodelleket utánzó fiatal nők azonnal rákaptak. Az egyik, londoni Harley Streeten található klinika szerint az olyan hírességek miatt, mint az új Kate Moss-ként emlegetett Cara Delevingne, vagy Candice Swaneopel 240%-kal emelkedett a combközépi zsírleszívást kérő nők száma az elmúlt hónapokban.

A bozontos szemöldökű modell, a Twitteren és a Facebookon 700.000 követővel büszkélkedő Delevingne kifutós képeit naponta több ezer nő osztja meg azzal a jelszóval, hogy Carának tökéletes a combja közötti rész és ők is ilyet szeretnének maguknak. De a Victoria's Secret modellje, Candice Swanepoel is népszerű a „combirigy” internetezők körében, aki miatt szintén nők tömege fogyókúrázik kétségbeesetten, hogy hozzá hasonló formás belső combot faragjon magának.

A LoveLite elnevezésű exkluzív klinikán kényelmes körülmények között ígérnek pár nap alatt pipaszár lábakat a fogyni vágyó pácienseknek – írja a dailymail.co.uk. „Mióta Cara Delevingne kifutóra lépett szupervékony lábaival, 240 százalékkal megnőtt az igény az új kezelésre, mely a korábbi, megereszkedett alhasat eltüntető trendhez hasonlóan fagyasztással oldható meg. De természetesen 18 éven aluliaknál nem végzünk ilyen beavatkozásokat” – mondta a londoni klinika egyik vezetője, Debra.

A legnagyobb veszélyben egyébként minden bizonnyal a befolyásolható tizenéves lányok vannak, akik az anorexiások gyűjtőhelyének számító Thinspiration oldalára előszeretettel tesznek fel képeket kedvenc csontsovány példaképeikről, mint Delevingne-ről vagy Karlie Kloss-ról.

Főleg a britek körében népszerű fájdalommentes és ártalmatlannak tartott eljárást a makacs zsírsejtek lefagyasztásával végzik a klinikán, melynek köszönhetően – helyes étrend és mozgás mellett – 2-3 óra alatt akár örökre is megszabadulhatunk a felesleges kilóktól.

„Szinte senki nem rendelkezik ilyen combokkal, maximum az anorexiások vagy a még fejlődésben lévő lányok. A legtöbb hirdetésen mégis ilyen vékony combú modellek néznek ránk. Ez nem a valóság, ilyen alak nem érhető el egészséges módon. Testünk a csodálatos természeti hatásoknak köszönhetően különböző formájú és méretű. Értékelnünk és csodálnunk kell testünket, nem pazarolhatjuk el életünket hamis ideák kergetésére” – igyekszik harcolni a jelenség ellen az evészavarokkal küzdők oldala, a Beat.com vezérigazgatója, Susan Ringwood.  Ön mit gondol, kipróbálná a 21. századi fogyókúrát, vagy inkább a hagyományosabb és lassabb eljárások híve és inkább a sportot illetve a koplalást választja zsírleszívás helyett?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta