no

Unja a hazai boltok kínálatát? Rendeljen webshopokból!

Az utóbbi időben egyre növekszik a hazánkban is jelenlévő márkák száma, azonban még mindig vannak olyan boltok, melyekbe csak külföldi útjaink során tudunk bemenni. Szerencsére 2013-at írunk és a legtöbb márka már megtalálható online, nagy részük pedig már nemzetközi szállítást is vállal. Az alábbi posztban összegyűjtöttünk néhány olyan webshopot, amelynek kínálatában találhatóak férfi ruhák vagy kiegészítők és Magyarországra is szállítanak.

ASOS

Az egyik kedvencünk az ASOS.com, amely nemcsak a hatalmas kínálatával, állandó akcióival, de a szinte állandósult ingyenes szállítási díjával is hamar belopja magát az ember szívébe és csábít szinte mindennapos rendelésre. Nem baj, ha kifelejtünk valamit a rendelésből, feladunk egy újat és nem terhel minket semmilyen plusz költség.

A honlapon nemcsak ASOS sajátmárkás termékekkel, de nagyobb márkákkal, mint pl. Paul Smith, Calvin Klein, Ralph Lauren, Esprit vagy Cheap Monday (a teljesség igénye nélkül) is találkozhatunk.

A honlapon belül találunk egy Marketplace nevű menüt, itt bárki eladhat/vásárolhat mindent, amit megunt vagy szeretne.

MANGOOUTLET

A Mango férfivonala pár éve van jelen itthon, de sokak számára az árak igen magasak, így a legtöbbször csak a leértékelésen tudnak hozzájutni a kiszemelt darabokhoz. Nagy segítség ezeknek az embereknek a MangoOutlet weboldal, ahol régebbi kollekciós ruhák és kiegészítők kaphatóak az eredeti ár - gyakran - feléért.

A női részlegen természetesen itt is jóval kedvezőbbek az árak, de azért a férfiak sem panaszkodhatnak, a galériában összegyűjtöttük a kedvenceinket!

TOPMAN

Nehezen behatárolható a Topman célcsoportja, hiszen ugyanúgy megtalálhatóak rajta kötelező hipster kellékek, mint öltönyök és szép bőrcipők. Egyszerre kapni elegáns klasszikusokat és őrült kiegészítőket is, például fülbevalót Jézus arcképével vagy fácántollból készült csokornyakkendőt.

Az árak nem a legkedvezőbbek, de érdemes felirakozni a hírlevelükre, ott elsőkézből értesülhetünk a legjobb ajánlatokról és az időszakos akciókról.

A Topman 'női változata' a Topshop, ha barátnőjének/feleségének vagy további nőnemű rokonának és ismerősönek szeretne kedveskedni, ezen a linken nézelődhet.

Tippek

  • A szállítási idő oldalanként változó: a MangoOutlet 2-7, a Forever21 2-5, a RiverIsland 7, a Topman 8, az ASOS 9 munkanapot említ. Mind az 5 weboldalról rendeltünk már és időben megérkezett minden csomagunk.
  • A szállítási költség az ASOS-nál ingyenes, a Topmannél 6 font (~2.000 Ft), a Forever21-nál 6 euró (~1.800 Ft), a River islandnél kicsit húzós, 8 font (2.760 Ft), a MangoOutlet esetében pedig függ a csomagolás módjától, a célországtól és a rendelt darabok súlyától.
  • Érdemes feliratkozni a webshopok hírlevelére, sokszor értesülhetünk akciókról és ingyenes szállításról!
  • Ha rendelnénk, de sokalljuk a szállítási költséget, akkor kérdezzünk körbe az ismerőseinknél, hátha más is szeretne rendelni, így meg tudjuk osztani a posta díját.

RIVER ISLAND

A River Island régóta létező webshopja hozzánk csak pár éve szállít. Sokan örültek anno a hírnek, nem véletlenül, hiszen remek darabokat találhatunk az online bolt virtuális polcain.

Válogatás a RiverIsland kínálatából, ha kíváncsi a többi termékre is, látogasson el a márka weboldalára!
Válogatás a RiverIsland kínálatából, ha kíváncsi a többi termékre is, látogasson el a márka weboldalára!RiverIsland.com

Cipőket már 5.000 Ft-ért találhatunk és a táskakínálatuk is kellően széles ahhoz, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt, nem beszélve a különleges ingekről és remek szabású kabátokról.

FOREVER21

A Forever21 szomszédunkban, Ausztriában már üzlettel is képviselteti magát, Bécs belvárosában járva ne felejtsünk el beugrani.

A márka már régóta szállít a webshopon keresztül hozzánk is, eleinte azonban az amerikai oldal működött csak, ahonnan rendelve végül sokszor nem kevés vámmal és áfával találtuk szembe magunkat. Szerencsére ez a "veszély" már elhárult, ugyanis az új honlap segítségével már EU-n belüli a rendelésünk, így mentesülünk minden pluszköltség alól.

A cég neve sokat sejtet: főleg fiatalos ruhákat és kiegészítőket találunk itt, ezért azoknak ajánljuk, akik "örökre 21 évesek szeretnének maradni". A női részhez képest elenyésző mennyiségű férfiholmi közül válogathatunk, de érdemes. A galériában megtalálja a kedvencinket.

Ön szokott rendelni webshopokból?

Mindenképpen érdemes körülnézni néha webshopokban is, hiszen olyan kincsekre bukkanhatunk, ami itthon nem jön szembe az utcán. Csak megbízható oldalakról rendeljen, sok helyen már Paypallal is lehet fizetni, ez a fizetési mód az egyik legbiztonságosabb.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra