Egy háttértáncos tweetje buktatta le Beyoncé és a H&M új kollaborációját

Még épphogy csak elfelejtettük a geometrikus ruhákat, plexi cipőtalpakat és rágógumira emlékeztető táskákat a H&M legutóbbi, Maison Martin Margiela-val közös együttműködéséből, most újabb sztárkollaboriációt jelentett be a svéd márka.

Míg Rihanna a River Islandnek tervezett nemrég egy kapszulakollekciót, addig a H&M Beyoncé mellett tette le a voksát. A közös munka sejthető volt, hiszen az év elején az énekesnőt többen is látták pózolni a Bahamákon, az egyik táncosa, Kimberly Gipson még ki is írta Twitterén (az üzenetet később törölte), hogy "A próba első napja a Bahamákon.. H&M, gyerünk!"

A kampányfotókat az anyukáról egy fotós páros, név szerint Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin készítette a Bahamák fővárosában, Nassauban. Ugyanekkor készült el a reklámfilm is, amit Jonas Åkerlund készített és felcsendül benne betédalként Beyoncé egyik új száma, a Standing on the Sun.

"Mindig is szerettem, hogy a H&M odafigyel a vidámságra és a megfizethető divatra. Nagyon tetszik ez az együttműködés, amelynek középpontjába a nők különböző érzelmeit állítottuk és ezeket a négy elemmel mutatjuk be: a tűzzel, a vízzel, a földdel és a széllel. Gyönyörű fotózás volt egy trópusi szigeten és inkább tűnt úgy, hogy egy klippet forgatunk, mint egy reklámfilmet" – mesélt élményeiről Beyoncé.

Az első kép a kollekcióról
Az első kép a kollekciórólreklámanyag

Ann-Sofie Johansson, a H&M tervezési osztályának vezetője elmondta, hogy Beyoncé aktívan részt vett a tervezési folyamatokban is. A kollekció szorosan kötődik az énekesnő új világkörüli turnéjához is, hiszen míg utóbbi a The Mrs Carter Show névre hallgat, addig előbbi a Beyoncé as Mrs Carter in H&M (Beyoncé mint Mrs. Carter H&M-ben) címet kapta.

A svéd kereskedő a hírt nem sokkal azután közölte, hogy egy 11.4%-os csökkenésről számolt be az idei év első negyedévét illetően. A számok tükrében érdekes lehet a H&M azon célja, hogy idén 350 új üzletet szeretne nyitni, a korábban tervezet 325-tel szemben.

Oszd meg másokkal is!
Mustra