OFFLINE

Egy háttértáncos tweetje buktatta le Beyoncé és a H&M új kollaborációját

2013. március 21., csütörtök 15:22

Még épphogy csak elfelejtettük a geometrikus ruhákat, plexi cipőtalpakat és rágógumira emlékeztető táskákat a H&M legutóbbi, Maison Martin Margiela-val közös együttműködéséből, most újabb sztárkollaboriációt jelentett be a svéd márka.

Míg Rihanna a River Islandnek tervezett nemrég egy kapszulakollekciót, addig a H&M Beyoncé mellett tette le a voksát. A közös munka sejthető volt, hiszen az év elején az énekesnőt többen is látták pózolni a Bahamákon, az egyik táncosa, Kimberly Gipson még ki is írta Twitterén (az üzenetet később törölte), hogy "A próba első napja a Bahamákon.. H&M, gyerünk!"

A kampányfotókat az anyukáról egy fotós páros, név szerint Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin készítette a Bahamák fővárosában, Nassauban. Ugyanekkor készült el a reklámfilm is, amit Jonas Åkerlund készített és felcsendül benne betédalként Beyoncé egyik új száma, a Standing on the Sun.

"Mindig is szerettem, hogy a H&M odafigyel a vidámságra és a megfizethető divatra. Nagyon tetszik ez az együttműködés, amelynek középpontjába a nők különböző érzelmeit állítottuk és ezeket a négy elemmel mutatjuk be: a tűzzel, a vízzel, a földdel és a széllel. Gyönyörű fotózás volt egy trópusi szigeten és inkább tűnt úgy, hogy egy klippet forgatunk, mint egy reklámfilmet" – mesélt élményeiről Beyoncé.

Az első kép a kollekcióról
Az első kép a kollekcióról
Fotó: reklámanyag

Ann-Sofie Johansson, a H&M tervezési osztályának vezetője elmondta, hogy Beyoncé aktívan részt vett a tervezési folyamatokban is. A kollekció szorosan kötődik az énekesnő új világkörüli turnéjához is, hiszen míg utóbbi a The Mrs Carter Show névre hallgat, addig előbbi a Beyoncé as Mrs Carter in H&M (Beyoncé mint Mrs. Carter H&M-ben) címet kapta.

A svéd kereskedő a hírt nem sokkal azután közölte, hogy egy 11.4%-os csökkenésről számolt be az idei év első negyedévét illetően. A számok tükrében érdekes lehet a H&M azon célja, hogy idén 350 új üzletet szeretne nyitni, a korábban tervezet 325-tel szemben.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta