OFFLINE

Az arcfelgyújtás után itt az arcfagyasztás

2013. március 21., csütörtök 10:57

Nemrégiben beszámoltunk a kínai nők elképesztő ránctalanító módszeréről, miszerint úgy próbálnak fiatalabbnak tűnni, hogy nyílt lánggal serkentik a sejtek regenerálódását. Ennek ellenére a Daily Mail cikke szerint az arcfelgyújtás helyett sokkal eredményesebb a másik véglet, az arcfagyasztás!

Már régebben is lehetett hallani arról, hogy a hideg hőmérséklet még jót is tehet az arcbőrnek – természetesen megfelelő hidratálás mellett –, azonban a legújabb trend ezt extrém mértékben alkalmazza. Dr. Preema Vig, a Beyond MediSpa igazgatója szerint ugyanis a hideg fokozza a vérkeringést, ami által lényegesen több oxigén és tápanyag tud a sejtekhez jutni, így a bőr nemcsak puhává, hanem feszessé, ránctalanná is válik, emellett halványodik a narancsbőr. Az eljárásnak már becenevet is adtak: frotox.

Maga a kezelés 20 percet vesz igénybe. Ez alatt folyékony nitrogénnel töltött eszközt helyeznek az idegek közelébe, ami a botoxhoz hasonlóan kontrollálja az ott lévő izmok mozgását, így ugyanolyan porcelánbőrt, ám kifejezéstelen arcot kaphat a fiatalodni vágyó.

Dr. Yannis Alexandrides plasztikai sebész elmondása alapján a folyékony nitrogén szó szerint lefagyasztja a célzott idegeket a homloknál, illetve a szemöldök között. Állítása szerint annyiban jobb, mint a botox, hogy míg az injekciós kezelés hatása csupán 4 nap múlva jelentkezik, addig a fagyasztás már azonnal szemmel látható javulást hoz, ráadásul semmilyen idegen anyagot nem kell hozzá bejuttatni a szervezetbe, mivel a nitrogén eleve megtalálható az emberi testben.

Ön szerint az arcfagyasztás...

  • 117
    Jól hangzik
  • 31
    A gyújtás jobbnak tűnik
  • 216
    Hülyeség

A frotox-nak már több celeb is a rabjává vált, például Jennifer Aniston, Natalia Imbruglia és Jessica Alba is ezzel szépül, bár vannak, akik szerint mégsem tesz annyira jót a bőrnek, mint azt mondják. Mervyn Patterson kozmetológus szerint ugyanis a kezelés hosszútávú hatásairól még nem sokat tudni, így nem mondhatni 100%-ig biztonságosnak és eredményesnek. Bár az igaz, hogy a műtétek utáni regenerációban nagy szerepe van a hideget használó terápiának, de hogy mennyire jó ránctalanító, azt egyelőre nehéz megmondani.

Ön melyiket választaná a két módszer közül? Az arcfelgyújtást, vagy az arcfagyasztást?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta