OFFLINE

10 régi hirdetés, ami komplett hülyét csinál a nőkből

2013. március 21., csütörtök 20:25

Ó, azok a régi szép idők, amikor a nőnek még a konyhában volt a helye, amikor fel kellett készülnie a férje fogadására, ha a munkában megfáradt férje hazaérkezett. "Először ő beszéljen, biztosan fontosabb dolgok kavarognak a fejében önnél." Biztos önök is számtalanszor találkoztak már az interneten azzal az állítólagos 1955-ös, nőknek szóló kézikönyvvel, amiben hasonló tanácsokkal látták el az asszonyokat. A Buzzfeedet követve most összeszedtünk tíz olyan reklámot, amik látszólag ennél is régebbre vezetnek vissza: abba a korba, amikor rabszolga helyett komplett hülyét csináltak a nőkből.

"Meghallottuk a panaszát" – látható az egyik hirdetésen, amin egy nő fegyvert szorít a fejéhez, a másik kezében pedig mérget tart, a nyakán pedig ott van a kötél. "Ha holnap is így fog kinézni a hajam, én esküszöm megölöm magam" – olvashatóak a nő gondolatai. "Adjon nekünk egy percet, mert Charles Antell garantálja, hogy a kilences formula ennyi idő alatt is megoldja a gondjait" – magyarázza a szöveg. Egy másik reklámban a lovakon megszokott szemellenzővel látható egy nő, mert képtelen megérteni, hogy a legújabb Electrolux hűtők milyen csodásak. Kattintson a galériára, ha ezekhez hasonló reklámokat szeretne látni.

Íme egy videó is, ami ezúttal nem csak teljesen hülyének, hanem tökéletes szextárgynak tartja a nőket, akiknek állandóan vigyázniuk kell az alakjukra, hogy a szeretett férfi akkor is kívánhassa őket, ha épp nem lehetne vele. A helyzet az, hogy ennél egyébként éppen csak egy fokkal lettek kifinomultabbak a reklámok, a másik nagy igazság pedig, hogy a férfiak nagyon szeretnek dugni. Ettől függetlenül nagyon vicces, hogy ez a kóla reklám arra buzdít, hogy lehetőleg vékonyan próbáljanak meg a nők a férfiak emlékében megmaradni. Nagyon szórakoztató, hogy az angyalok kórusa is arról dalol, hogy kecses alakjuk legyen.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta