OFFLINE

A kövér próbababa után itt a nőiesen telt

2013. március 19., kedd 13:43

Egy svéd fehérneműbolt nőies próbababái az új netes sztárok a kövér férif-próbababák után. A Women's Rights News posztolta a két, lila bugyiban és melltartóban pózoló, normál testalkatú babát Facebookján az alábbi szöveggel: „Svéd próbababák. Úgy néznek ki, mint a valódi nők. Amerikának is be kéne fektetni pár ilyenbe”.

A bejegyzés hamar kapott 50 ezer like-ot, és pár nap alatt 16 ezren meg is osztották. Egyes pletykák szerint a H&M-ben állnak a testes babák, de a cég cáfolta a híreket és később kiderült, hogy egy áruházlánc, az Åhléns kirakatában állnak. Bár a kövér babáknak is nagy sikere volt, és olvasóinktól megtudtuk, hogy az Ázsia Centerben állnak hasonló bábuk, általánosságban elmondható, hogy a próbababák 15 centivel magasabbak és 6 mérettel kisebbek, mint az átlag vásárló. Legalábbis Amerikában – írja a Chicago Tribune.

Tetszik a nőies baba?

  • 10446
    Igen, nagyon!
  • 1346
    Igen, de nem szeretném minden boltban látni.
  • 724
    Nem, szerintem a próbababa legyen sovány.

Csontosságban egyébként a GAP viszi a prímet, melynek próbababáit a People bloggerei szimplán úgy jellemeztek, hogy olyan sikkesek, mintha koncentrációs táborból jöttek volna (kép itt, tényleg megdöbbentőek a baba arányai). Ön mit szól a nőies babákhoz? Örülne, ha ilyen babák állnának minden kirakatban, vagy megszokta már a légies bábukat?

bipapróba
Fotó: Facebook

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta