no

Kinek áll jobban a mélydekoltázs feketében?

Szokásos heti celeb-versenyünkben múlt héten két divatikon csapott össze, most viszont hat bevállalós színész- és énekesnő jön, akik tudják, hogyan kell hordani egy mélyen dekoltált ruhát. Egyikük sem kerül még csak villantásközelbe sem, mind épp eleget mutatnak magukból. Nézze meg őket és voksoljon: Monica Belluccin vagy Selena Gomezen jobb a klasszikus Dolce & Gabbana estélyi? Gemma Arterton, vagy kevésbé ismert kolléganője, Shailene Woodley a jobb overálban? Zoe Saldanát lenyomja az indiai Deepika Padukone? A folytatásban talál képeket és szavazást is!

Gemma Arterton vagy Shaleine Woodley jobb Stella McCartney-ban?

Kinek állt jobban?

A brit színésznő, Gemma Arterton a British Fashion Awards-ra 2012. november 27-én Stella McCartney ruhában érkezett, pont, mint Shaleine Woodley a 2012 júniusában tartott MTV Movie Awards-ra. A Csodálatos Pókember 2-ből ismert Woodely valamivel vékonyabb, mint kolléganője, de ugyanúgy barna hajú és ugyanúgy nem vett fel túl sok kiegészítőt az egyszerű, fekete overálhoz, mint Arterton, akinek mellénye kicsit magasabban záródik. A brit színésznő hologramos magassarkúja szintén McCartney munkája. Melyikükön áll jobban a designer ruha: a nőies Artertonon, vagy a vékony, de mélyebb dekoltázst villantó Woodely-n?

Monica Bellucci vagy Selena Gomez jobb Dolce & Gabbanában?

Kinek állt jobban?

Monica Bellucci képét nem volt egyszerű előtúrni, a színésznő ugyanis 10 évvel ezelőtt hordta azt a Dolce & Gabbana ruhát, amit Selena Gomez 2013 februárjában vett fel új filmje, a Spring Breakers madridi premierjére. A képen Bellucci büszkén mutogatja melleit a Spike TV 2003-as GQ Men of the Year díjátadóján. A ruhához egy vastag gyémántnyakéket és egy fekete szandált vett az azóta nagyon jól öltözködő színésznő. Selena Gomez melleit nem nyomja nyakig a ruha, mivel Gomez kicsit laposabb, mint Bellucci, de talán pont ezért tetszik önnek jobban a 20 éves énekes-színésznő. Vagy azért, mert nyakék helyett türkiz fülbevalót vett fel? Szavazzon!

Zoe Saldana vagy Deepika Padukone jobb Prabal Gurungban?

Kinek állt jobban?

Zoe Saldana a 2012-es CFDA Fashion Awards-ra érkezett egy érdekesen kivágott Prabal Gurung ruhában 2012. június 4-én New Yorkban. Indiai kolléganője, a 27 éves bollywoodi filmsztár, Deepika Padukone idén január 20-án Mumbaiban ment egy gálára ugyanabban a fekete, mélyen kivágott, itt-ott áttetsző estélyiben. A cikkben felsorakoztatott fekete ruhák közül talán ennek a kreációnak a legmélyebb a dekoltázsa, de mégsem hat közönségesen egyik színésznőn se. Padukone narancsszín rúzzsal dobta fel a feketét, Saldana alig észrevehető gyémántgyűrűkkel, de fekete hajukat ugyanúgy összefogták: ön szerint melyik színésznőn áll jobban az estélyi?

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra