Orrnyereg-klipsz: menő vagy ciki?

A divat világában olykor szokatlan, sőt, bizarr dolgokkal rukkolnak elő a tervezők. Az olvadó leggingsek után most egy különleges ékszerrel ajándékoztak meg minket, méghozzá orrnyeregre helyezhető klipsszel, amit az orrpiercing egy fajtája ihletett. Így ha valakinek bejönnek a testékszerek, ám a behelyezésükkel járó fájdalmat már nem vállalja be, annak ez remek megoldás lehet.

A mostanában a H&M-mel együttműködő avantgarde divatház, a Maison Martin Mergiela úgy gondolta, 2013-ban kiegészíti a nők ékszer-repertoárját ezzel az extrém újdonsággal. Valójában már tavaly szeptemberben bemutatta a nagyközönségnek a kifutókon, azonban csak most lettek elérhetőek mindenki számára.

01 zoom

Azok, akik úgy érzik, szeretnének egy olyasféle kiegészítőt, mint amit az úszók szoktak a vízben hordani, a lagarconne.com, illetve a shopbop.com oldalán már meg is rendelhetik 150 dollárért (34500 forintért). Magas áruk, illetve szokatlan dizájnjuk miatt a boltok polcaira nem kerülnek ki, így sajnos nem próbálhatjuk fel, tehát nem tudhatjuk, mennyire szorít, zavarja-e a látásunkat, illetve hogy hosszabb távon mennyire kényelmetlen.

A két oldalán kristállyal kirakott ékszerek több méretben kaphatóak, tehát minden orrtípusra megtalálhatjuk az arra valót. Bár messziről kissé úgy néz ki, mint egy nagyobb szemölcs, vagy bibircsók, azonban közelebbről egészen esztétikusnak, sőt, csinosnak tűnik.

Ön szerint menő, vagy ciki egy ilyen orrdísz?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (2265) (2275) Ciki!
Mustra