OFFLINE

Orrnyereg-klipsz: menő vagy ciki?

2013. március 17., vasárnap 09:48

A divat világában olykor szokatlan, sőt, bizarr dolgokkal rukkolnak elő a tervezők. Az olvadó leggingsek után most egy különleges ékszerrel ajándékoztak meg minket, méghozzá orrnyeregre helyezhető klipsszel, amit az orrpiercing egy fajtája ihletett. Így ha valakinek bejönnek a testékszerek, ám a behelyezésükkel járó fájdalmat már nem vállalja be, annak ez remek megoldás lehet.

A mostanában a H&M-mel együttműködő avantgarde divatház, a Maison Martin Mergiela úgy gondolta, 2013-ban kiegészíti a nők ékszer-repertoárját ezzel az extrém újdonsággal. Valójában már tavaly szeptemberben bemutatta a nagyközönségnek a kifutókon, azonban csak most lettek elérhetőek mindenki számára.

01 zoom

Azok, akik úgy érzik, szeretnének egy olyasféle kiegészítőt, mint amit az úszók szoktak a vízben hordani, a lagarconne.com, illetve a shopbop.com oldalán már meg is rendelhetik 150 dollárért (34500 forintért). Magas áruk, illetve szokatlan dizájnjuk miatt a boltok polcaira nem kerülnek ki, így sajnos nem próbálhatjuk fel, tehát nem tudhatjuk, mennyire szorít, zavarja-e a látásunkat, illetve hogy hosszabb távon mennyire kényelmetlen.

A két oldalán kristállyal kirakott ékszerek több méretben kaphatóak, tehát minden orrtípusra megtalálhatjuk az arra valót. Bár messziről kissé úgy néz ki, mint egy nagyobb szemölcs, vagy bibircsók, azonban közelebbről egészen esztétikusnak, sőt, csinosnak tűnik.

Ön szerint menő, vagy ciki egy ilyen orrdísz?

1958 szavazat 1650 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta