OFFLINE

Menő vagy ciki a WWF műszőrme kollekciója?

2013. március 16., szombat 08:57

Teljesen új koncepciót kreáltak a világ legnagyobb civil és természetvédelmi szervezete, a WWF köré: íme a Wonder World Fur, amibe garantáltan ön is bele fog szeretni!

A francia WWF negyvenedik évfordulójának alkalmából a Marcel and Publicis Argentina meglehetősen merész ötlettel állt elő: a márka monogramjához hűen létrehozták a Wonder World Fur-t, aminek az a lényege, hogy képzeletbeli állatok szőrméjéből terveztek meg különböző kiegészítőket, mellényeket és kabátokat. Ezt a képzeletbeli műszőrme kollekciót keresztelték el Wonder World Fur-nek, és hogy az egész még kreatívabb legyen, a darabokat valóban megtervezték, így nem igazán jutányos áron akár meg is vásárolhatja, amelyik tetszik!

Bár az elképzelést nagyon kreatívnak tartjuk és a kampány képei, kisfilmjei is hihetetlenül profik és cukik, az árakon eléggé megrökönyödtünk, először azt hittük, azok is képzeletbeliek.  Egy műszőr kesztyű, amit feketében, szürkében és halvány rózsaszínben is lehet kapni, 115 eurót, azaz 37 ezer forintot kóstál, de kapható még műszőrme fejpánt is 21 ezerért, ez egyébként a legolcsóbb portéka az egész kollekcióból. A kampányfotón látott rózsaszín műszőrme mellény 410 euró, tehát 125 ezer forintba kerül, a kulcsdarab fekete műszőrme kabát árát pedig egyszerűen ki sem írták a weboldalon, bár lehet jobb is. A teljes felhozatalt itt tekintheti meg.

A borsos árak mellett egyedül az szól, hogy a kollekció teljes bevétele a francia WWF számlájára kerül, így ha valakinek lelkiismeret furdalása támadna a vásárlás után, vigasztalja az, hogy két legyet üt egy csapásra, hiszen nem csak saját ruhatárához, hanem a WWF munkájához is nagyban hozzájárult. Ön mit gondol, menő vagy ciki a kezdeményezés, vásárolna valamit a kollekcióból?

1098 szavazat 1257 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta