OFFLINE

Kardashianék műbőrrel árasztják el a Dorothy Perkinst

2013. március 12., kedd 18:06

A Kardashian testvérek a karácsonyi szezonban debütáltak a Dorothy Perkinsnél 'Va-va voom' stílusban készült, közönséges hatást keltő kollekciójukkal, mely javarészt leopárdmintás, flitteres és csipkés partiruhákból állt. Az első sokk után piacra került az aktuális divattrendeket csak részben követő, következő kapszulakollekció is, melyben szép számmal találni műbőrt, kobaltkék illetve pöttyös darabokat.

A brit márkánál január vége óta kapható kollekcióra a monokróm színpaletta jellemző, a meglepően egyszerű sziluettekből álló ruhák nagyrésze zöld, pezsgő  és kék színt kapott a celebtriótól. A műbőrből készült magassarkú cipőkben és táskákban hemzsegő kollekcióban 55 fontba, 19100 forintba kerül egy kövérítő, fekete platform cipő és egy pöttyös blézer is.

Egy szegecses kék körömcipőért 48 fontot, 16700 forintot, míg egy cukorka színű táskáért 45 fontot, 15600 forintot kérnek a Perkinsnél. A Kardashian lányok egyik kedvence, a leopárdminta sajnos az új darabok között is megtalálható, egy ilyen miniruháért 42 fontot, 14500 forintot kell otthagyni az üzletben – írja a dailymail.co.uk. Ön mit gondol az új darabokról, sikkesebb és bohémebb fazont kaptak, mint a tavalyiak, vagy inkább hasonlóan fantáziátlan, utcalányos külsőt kölcsönöz a merészen élénk kollekció is?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta