OFFLINE

A hét rosszul öltözött híressége: Carine Roitfeld

2013. március 12., kedd 10:29

A francia Vogue exfőszerkesztője, az elismert divatguru, stylist és önállósult divatmagazin-készítő a legtrendibb celebeknél is trendibbnek számított március 3-án a párizsi divathét Givenchy bemutatóján, ahol ő már az új őszi-téli Givenchy kollekció egyik darabjában jelent meg. Ha azonban a divatcirkusztól kis távolságot tartva nézzük a szettet – ahogy a Huffington Post is tette –, akkor be kell látni, hogy a tök semmilyen fekete szoknyára és felsőre húzott bőr pufi-miniruha, vagy csőtop, vagy mi, mégiscsak röhejes.

A mi kedvenc részletünk a szettben nem ez a cipzáras bőrdarab, és nem is a hatalmas munkavédelmi szemüveg, hanem a designer gumipók-öv. Nézze csak meg jobban, igen, az tényleg egy 100 forintos gumipók Roitfeld derekán, egyenesen a Givenchy divatháztól.

Ám ha kicsit kevésbé vagyunk gonoszak, be kell látni, hogy van valami punkosan menő a fekete, ezüst részletekkel megbolondított szettben: ha önnek tetszik Roitfeld vagyány összeállítása, nyomjon a menőre, de ha még mindig a gumipókon csodálkozik, szavazzon a cikire!

1563 szavazat 1216 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta