OFFLINE

Nem dörzsöli ki a combot a plus size harisnya

2013. március 11., hétfő 12:02

Az egyre erőltetettebben népszerű plus size mániának köszönhetően egyre több üzlet gondol a nagyméretű vásárlókra is, Angliában például plus size magazin is indult SLiNK néven, Amerikában pedig olyan fitnesztermek nyílnak, melyek elsősorban a súlyfelesleggel küszködő ügyfelekre specializálódtak. A plus size versenybe beszállt a Cette Madison is, mely a molett harisnyanadrágot kívánja forradalmasítani egy különleges high-tech lycra anyag segítségével.

A molett ruhákra még soha nem volt nagyobb kereslet, mint napjainkban, a forgalom ugyanis 2007 óta negyven százalékkal nőtt, a tavalyi évben pedig 4,2 milliárd font bevételt hozott a plus size a ruhaiparban Angliában, ahol az átlagos méret a 16-nál kezdődik. A molett hölgyekre utazó Cette, remélve, hogy készpénzre válthatja innovációját a még szabadalomra váró Lycra Xceptionelle technológiával, azt állítja, hogy az Egyesült Királyságban a nők 47 százaléka hord 14-es méretnél nagyobb ruhákat.

„Az alakformáló fehérneműknek és az előnytelen daraboknak leáldozott. A különleges Lycra Xceptionelle segítségével sikerült átalakítani a molett harisnyanadrágokat. A 20 denes harisnyanadrág megfelelő tömörítésének köszönhetően a belsőcomb területe egy speciálisan megerősített réteget kapott. Az új design célja, hogy megszüntesse a fájdalmas kidörzsölődést, amitől sok nő szenved napközben” – promotálja új termékét a Cette.

Az új termék fontosságával egyetért az Invista szóvivője, Claire O'Neill, aki szerint több millió molett nő él világszerte, akik fogyasztóként nehezen találnak magukra megfelelő harisnyát, ami egyszerre elegáns és kényelmes – írja a dailymail.co.uk.

A harisnya forgalmazásába beszálló MyTights.com adatai szerint az új Cette harisnyák megjelenése óta 41 százalékkal nőtt a plus size termékekre való kereslet. A harisnyákat és kötött árut forgalmazó oldalon egyébként a plus size harisnyák ára 12.95 fontról, 4400 forintról indul. (És van kalóriaégető harisnyájuk is, ha esetleg venne.)

„Ez a harisnyanadrág úgy hangzik, mint egy molett lány álma” – áradozott a termékről Rivkie Baum, a SLiNK magazin főszerkesztője, akivel egyetért az új molett magazin, a Curvaceous Inc. kreatív igazgatója, Emma Burgess is, aki szerint ezentúl végre a molett nők is vásárolhatnak a felsőkategóriás divatkínálatból.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta