Extrém fehérnemű: oldalzsebes melltartó rave-partykra

A Joey Bra retikül melltartója után egy újabb extrém tárolós melltartóval gazdagította a fehérneműpiacot Christina Conrad, Boobypack névre keresztelt újdonságával. Az eredetileg íróként és szerkesztőként dolgozó New York-i Conrad elmondása szerint a legtöbb amerikai nőhöz hasonlóan csupán egy használható melltartóra vágyik, ami apróbb dolgok tárolására is alkalmas.

Az első ránézésre felsőruházatnak is beillő, rikító színű darab oldalán cipzáras zseb található, ami alkalmas telefon, hitelkártya és egyéb kütyük elraktározására. A sportmelltartó-szerű fehérnemű egyik nagy előnye, hogy vízálló anyagból készült, így például kocogás vagy táncolás közben sem kell attól tartanunk, hogy megsérül az iPhone-unk.

ee405f7892226ddd0f01bcadea4c2cb4 large
Boobypack

A rave partikra ajánlott neonszínű kollekciót a nagy sikerű pénzszerzős oldalra, a Kickstarterre dobta fel a tervezőnő, akinek első körben 15000 dollárra, 3,3 millió forintra volt szüksége ahhoz, hogy 1000 darabot piacra tudjon dobni kissé szemtelen névre keresztelt fehérneműiből. 60000 dollárból pedig újabb 4000 darab kerülhetne forgalomba – írja a huffingtonpost.com. Ön mit gondol a haszontalannak tűnő fehérneműről? Szkeptikus az oldalzsebes melltartót illetően vagy inkább praktikusnak találja a designer innovációját?

Oszd meg másokkal is!
Mustra