OFFLINE

Extrém fehérnemű: oldalzsebes melltartó rave-partykra

2013. március 11., hétfő 16:32

A Joey Bra retikül melltartója után egy újabb extrém tárolós melltartóval gazdagította a fehérneműpiacot Christina Conrad, Boobypack névre keresztelt újdonságával. Az eredetileg íróként és szerkesztőként dolgozó New York-i Conrad elmondása szerint a legtöbb amerikai nőhöz hasonlóan csupán egy használható melltartóra vágyik, ami apróbb dolgok tárolására is alkalmas.

Az első ránézésre felsőruházatnak is beillő, rikító színű darab oldalán cipzáras zseb található, ami alkalmas telefon, hitelkártya és egyéb kütyük elraktározására. A sportmelltartó-szerű fehérnemű egyik nagy előnye, hogy vízálló anyagból készült, így például kocogás vagy táncolás közben sem kell attól tartanunk, hogy megsérül az iPhone-unk.

ee405f7892226ddd0f01bcadea4c2cb4 large
Fotó: Boobypack

A rave partikra ajánlott neonszínű kollekciót a nagy sikerű pénzszerzős oldalra, a Kickstarterre dobta fel a tervezőnő, akinek első körben 15000 dollárra, 3,3 millió forintra volt szüksége ahhoz, hogy 1000 darabot piacra tudjon dobni kissé szemtelen névre keresztelt fehérneműiből. 60000 dollárból pedig újabb 4000 darab kerülhetne forgalomba – írja a huffingtonpost.com. Ön mit gondol a haszontalannak tűnő fehérneműről? Szkeptikus az oldalzsebes melltartót illetően vagy inkább praktikusnak találja a designer innovációját?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta