OFFLINE

Megnyerte a címlapcsatát a Gucci

2013. március 10., vasárnap 20:21

Letaszította trónjáról a Gucci a Louis Vuittont a címlapháborúban. A 2012-es  tavaszi-nyári szezon legnépszerűbb fehér Louis Vuitton darabja 2012 első félévében összesen 88 divatmagazin címlapján köszönt vissza. 2012 őszén és 2013 első negyedévében viszont 81 borító is elég volt a Guccinak a dobogó felső fokához.

Az olasz divatház romantikusan gót stílusú kollekciójában olyan hírességek pózoltak a címlapokon a közelmúltban, mint Candice Swanepoel, Joan Smalls, Salma Hayek, Marion Cotillard vagy az antiszexi Kristen Stewart. Nem sokkal maradt le a Guccitól a szintén olasz Dolce & Gabbana, mely 77 címlappal jutott be az első háromba, míg Christian Dior 51 borítóval lett a harmadik – írja a fashionista.com.

Bár arra számítani lehetett, hogy Raf Simons első ready-to-wear kollekcióját sok főszerkesztő teszi a címlapra az őszi szezonban, az minket is meglepett, hogy a jól sikerült kollekcióval olyan divatházakat sikerült háttérbe szorítania, mint a hatásvadász címlapruhában profi Prada vagy a Louis Vuitton. Kiváncsiak vagyunk, vajon a következő szezonban Hedi Slimane is felkerül-e címlapcsatázók névsorába, vagy a Saint Laurent név elfogadása még várat magára.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta