Kate Moss a legfrissebb Saint Laurent-ben villant feneket

Kate Moss a párizsi divathéten a Louis Vuittonnak modellkedett, és ha már a városban volt, március 5-én ellátogatott Carine Roitfeld koktélpartijára. Roitfeld, a párizsi Vogue egykori főszerkesztője új lapja, a CR Fashion Book második számát mutatta be a Hotel Shangri-La-ban, ahol Moss egy március 4-én bemutatott Saint Laurent kreációban jelent meg.

Ha nem írja a People.-com, hogy ez egy nagyon friss designerruha, azt hittük volna, hogy Moss simán csak felvett egy csillámos harisnyát, és pasija, Jamie Hince zakóját, de így, hogy tudjuk, hogy az egyre felkapottabb Hedi Slimane egyik munkájáról van szó, máris másként nézünk Moss zakó alól kikandikáló fenekére. Vagy nem.

A People szerint Moss csodásan nézett ki az áttetsző, csillámos overálban és a tűsarkú bokacsizmában, de szerintünk inkább olyan, mint akinek elment az esze: miért nem vett fel legalább egy olyan mini bőrruhát, mint amit a modellre adtak az overál fölé? Azt, hogy nem fésülködött meg, nem is említjük, ez már-már védjegyévé vált az ikonikus, és általában (de egyre kevesebbszer) jól öltöző modellnek.

Az overált egyébként körülbelül 24 órával azelőtt mutatták be, hogy Moss felvette volna, de a modell nem döntött gyorsasági rekordot, mert Nicole Kidman az Oscar vörös szőnyegére olyan ruhát választott L’Wren Scott-tól, amit a nagyérdemű csak a színésznő megjelenése előtt 3 órával láthatott a kifutón. Önnek hogy tetszik Moss a tüll overálban? Menő, hogy 40 körül még simán bevállal egy ilyet, vagy ez már kínos túlzás? És ha már itt tartunk, arról is szavazzon, kinek állt jobban a cucc: a kifutós modellnek, vagy a topmodellnek?

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek