OFFLINE

Horror! Újra divatba jön a tréning!

2013. március 5., kedd 12:07

Úgy tűnik, hogy a sztárok jóvoltából újra divatba jön a háromcsíkos Adidas melegítő. Az eredetileg sportolóknak tervezett tréningruha legelőször a kilencvenes években lett sláger a hírességek körében, majd az elmúlt évtizedben szerencsésen elfelejtődött a játszósruha-őrület.

Mit gondol a visszatért tréningruha-őrületről?

 • 455
  Eddig is abban jártam
 • 1001
  Semmiképpen nem lépnek ki benne az utcára
 • 568
  Van, akinek jól áll
 • 553
  Sportolókon nem zavar

Most azonban az A-listás, részben városi eleganciát képviselő hírességek körében, mint Cheryl Cole, Madonna, Nicki Minaj, Elton John vagy Rihanna, újra visszatért a legtrendibb utcai viseletek közé az ikonikus három csíkkal díszített tréningruha.

Divatszakértők szerint a jelenséghez köze van a celebek körében elismert tervezőnőnek, Stella McCartneynak is, aki évek óta tervez sportruházatot az Adidasnak, 2012-ben pedig ő készítette el a brit olimpia csapat ruháit is, melyben többek között Katalin hercegné is szurkolt az olimpián – írja a dailymail.co.uk.

„Az Adidas melegítőalsó a szezon egyik legnagyobb meglepetése és visszatérője. A három sáv kialakítása évtizedek óta globálisan felismerhető védjegye az Adidasnak. A sportruházat divatba való beszivárgásáért olyan márkák felelősek, mint Alexander Wang vagy a Sportsmax, ráadásul a hírességek körében is egyre népszerűbb viseletnek számít. Én azt javaslom, hogy városiasítsuk és viseljünk hozzá vaskos arany ékszereket, designer táskát vagy szupermagas tűsarkút” – mondja az 1948-ban alapított Adidas retro tréningruhájáról Lydia Jones divatblogger. Ön mit gondol arról, hogy visszatér a slamposság az utcára? Örül, hogy nem kell kicsípnie magát, ha leugrik a boltba, vagy elkeserítőnek találja a melegítőruhák visszatérését?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta