OFFLINE

Horror! Újra divatba jön a tréning!

2013. március 5., kedd 12:07

Úgy tűnik, hogy a sztárok jóvoltából újra divatba jön a háromcsíkos Adidas melegítő. Az eredetileg sportolóknak tervezett tréningruha legelőször a kilencvenes években lett sláger a hírességek körében, majd az elmúlt évtizedben szerencsésen elfelejtődött a játszósruha-őrület.

Mit gondol a visszatért tréningruha-őrületről?

 • 455
  Eddig is abban jártam
 • 1001
  Semmiképpen nem lépnek ki benne az utcára
 • 568
  Van, akinek jól áll
 • 553
  Sportolókon nem zavar

Most azonban az A-listás, részben városi eleganciát képviselő hírességek körében, mint Cheryl Cole, Madonna, Nicki Minaj, Elton John vagy Rihanna, újra visszatért a legtrendibb utcai viseletek közé az ikonikus három csíkkal díszített tréningruha.

Divatszakértők szerint a jelenséghez köze van a celebek körében elismert tervezőnőnek, Stella McCartneynak is, aki évek óta tervez sportruházatot az Adidasnak, 2012-ben pedig ő készítette el a brit olimpia csapat ruháit is, melyben többek között Katalin hercegné is szurkolt az olimpián – írja a dailymail.co.uk.

„Az Adidas melegítőalsó a szezon egyik legnagyobb meglepetése és visszatérője. A három sáv kialakítása évtizedek óta globálisan felismerhető védjegye az Adidasnak. A sportruházat divatba való beszivárgásáért olyan márkák felelősek, mint Alexander Wang vagy a Sportsmax, ráadásul a hírességek körében is egyre népszerűbb viseletnek számít. Én azt javaslom, hogy városiasítsuk és viseljünk hozzá vaskos arany ékszereket, designer táskát vagy szupermagas tűsarkút” – mondja az 1948-ban alapított Adidas retro tréningruhájáról Lydia Jones divatblogger. Ön mit gondol arról, hogy visszatér a slamposság az utcára? Örül, hogy nem kell kicsípnie magát, ha leugrik a boltba, vagy elkeserítőnek találja a melegítőruhák visszatérését?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta