OFFLINE

A hét legrosszabbul öltözött celebje: SJP klumpában

2013. március 5., kedd 09:28

Sarah Jessica Parkerre mindig úgy gondolunk, mint jólöltözött hírességre, pedig ő soha nem volt egy stíluskirálynő, csak az általa a Szex és New Yorkban alakított Carrie Bradshowval keverjük. Merthogy Bradshaw tényleg nagyon stílusos figura, ellenben Parklerral, aki soha nem jár magassarkúban (épp eleget hord azt a forgatáson, mondja ő) és ritkán öltözik csinos ruhákba, jobban kedveli a szakadt farmer – bő póló kombinációt. A legújabb róla készült képeken a jól bevált bő kardigán és bő gatya mellé kényelmes klumpát vett fehér, aprómintás pamutzoknival. Bizony, pamutzoknival, aminek a tetejébe még be is tűrte kicsit a farmer szárát. A Huffington Post azt is kiderítette, hogy Parkeren egy 12 dollár Happys Socks márkájú zokni van. Elképesztő szett.

SJP egyébként február 26-án, kedden, New Yorkban villantotta meg szerintünk simán csak szörnyű összeállítást. Ha elvonatkoztatunk attól, hogy a zokni-szandál páros mindig ciki és elhisszük, hogy most épp divat, akkor azt is mondhatnánk, hogy ki más hordhatná, mint Carrie Bradshow? De sajnos a zokni-szandál akkor is vékony jég, ha épp divatos, mert nagyon jól kell tudni kombinálni ruháinkat, hogy a végeredmény ne ciki legyen. Ön szerint Parkernek sikerült úgy felöltöznie, hogy a zokni-szandál menő legyen, vagy teljesen ciki a szettje? Szavazzon!

2245 szavazat 1442 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta